Joulu
Makutestissä joulun 2020 suosikkikonvehdit

Makutestissä joulun 2020 suosikkikonvehdit

Suklaanhimoinen karkkiraati maisteli vuoden makeimmat joulusuklaat. Vaan mikä rasia vei kielet mennessään?

Joulun suklaasuosikit sopivat niin kahvipöytään, lahjaksi kuin ikiomaan herkkuhetkeen. Nämä joulun maistuvimmat suklaat löydät nyt K-ruokakaupoista. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Virkistävä uutuus

After Eight Orange & mint 400 g täytesuklaa

Silkkipaperiin pakattuihin ohuisiin klassikkosuklaapaloihin sujahti tänä vuonna mintun kaveriksi myös appelsiinia. Makeankirpeästä täytteestä jää suuhun mukava appelsiininkuoren maku. Täydellinen vierasvara kahvin kaveriksi. Pidä aina kaapissa!

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

AF2 alakuvaa

Jouluneule 680 x 100

Kaikki munat korissa

Marabou Daim treats 144 g maitosuklaakonvehdit

Makealla suklaakreemillä ja rouskuvalla mantelikrokantilla täytettyjen veikeiden joulumunien pakkaus avautuu upeasti haitarimaisesti tarjoilukulhoksi. Näitä kelpaa napsia, mutta suklaamunat sopivat myös somiksi koristeiksi leivonnaisten päälle.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

marab alakuvaa

Aikuisten karkkibuffa

Anthon Berg 460 g suklaakonvehtirasia

Kun juhlavan rasian avaa, pääsee ihastunut huokaus: runsaassa valikoimassa erinäköisiä konvehteja riittää tutkittavaa. Aikuisten karkkirasia on täytetty hurmaavilla yllätyksillä. Vai miltä kuulostavat tumma karamelli-amarettokonvehti ja valkoinen kuohuviini­tryffeli? Syvät maut viipyilevät suussa.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

AB alakuvaa

Ylelliset kuulat

Lindt Lindor-kuulat Milk ja Assorted 200 g

Tosi pehmeä ja miellyttävä Milk hurmaa maitosuklaan ystävän. Laadukas Assorted-pallerovalikoima ilahduttaa vaihtelunhalusia maitosuklaalla, kaakaoisella tummalla suklaalla, pähkinätryffeleillä ja eleganteilla valkosuklaahelmillä.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Lid alakuvaa

Ennen uutta vuotta

Sorini suklaakonvehtirasiat: Salty cunchy caramel, Blanco ja Milk chocolate 180 g maitosuklaakonvehteja kreemitäytteellä

Ihaniin kiiltäviin karamellipapereihin kääriytyneet muhkeat pallerot häätävät makeannälän. Valitsetko suloisen suolaisen karamellitäytteen vai valkosuklaalla ja keksinpaloilla täytetyn palleron?

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Sorini alakuvaa

Tuttu ja turvallinen

Fazer Moments 400 g suklaakonvehtirasia

Kansallisromanttisesta pakkauksesta löytyy kuusi makua, joten suklaista ei tule riitaa. Haukkaatko ensin kahvisen cappuccinon, mutakakkumaisen suklaatryffelin vai marjaisen kermaisen vadelmajogurtin? Rasia on varma valinta tuliaiskassiin.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Moment alakuvaa

Kelpaa myös anopille

Lindt Champs Elysées 428 g suklaakonvehtirasia

Suklaat on aseteltu nättiin rasiaan kuin kartaksi. Yllätykselliset muodot tarjoavat silmänruokaa, ja rasiasta löytyy kaikille jotain maitosuklaasydämistä tummiin kahvisuklaasydämiin. Sopii koko perheen herkkuhetkeen: siispä joululeffa pyörimään ja rasia esiin.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Lidh alakuvaa

Ketun uudet vaatteet

Fazer Pihlaja 320 g suklaamarmeladit

Kulta-punaisen kettukääreen sisältä löytyy nostalginen marmeladi, joka on sokerin sijaan kierinyt tummassa suklaassa. Koukuttavia nameja syö helposti monta, mutta rapiseva kääre pitää huolen, ettei näitä syödä salaa!

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

kettu alakuvaa

Luokkansa primus

Panda Vaajakoski Primus suklaakonvehdit 375 g

Testin kaunein rasia hurmaa matta­pinnalla ja hauskoilla teksteillä. Suklaat on otsikoitu esimerkiksi "leipurin tervehdys" tai "tilkkanen potkua". Mustaherukkakonvehti räjäyttää potin intensiivisyydellä, hunajatoffee rouskeella ja rommifudge suloisella pehmeydellä.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

primus alakuva