Joulu
Makutestissä joulun 2019 suosikkikonvehdit

Makutestissä joulun 2019 suosikkikonvehdit

Toimitus maisteli joulun 2019 ihanimmat joulusuklaat. Nyt karkeissa hurmaavat kiiltävät paketit ja suklaassa maistuu keksi, nougat ja toffee.

Joulun suklaasuosikit sopivat niin kahvipöytään, lahjaksi kuin ikiomaan herkkuhetkeen. Nämä joulun maistuvimmat suklaat löydät nyt K-ruokakaupoista. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

RED konvehdit, ei niin ikuiset timantit

RED - ensimmäinen suklaa, jossa jopa 35% vähemmän kaloreita kuin vastaavassa tavallisessa suklaassa. RED suklaaseen käytetään vain parhaita luonnollisia raaka-aineita. RED suklaat ovat gluteenittomia, ilman lisättyä sokeria. Nauti ainutlaatuisten konvehtien herkullisesta, suussa sulavasta mausta. RED maitosuklaa-konvehteja on kolme erilaista makua: pehmeä pähkinä, kookos ja winter story appelsiiinimarmeladi ja kaneli.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Upeaan rasiaan pakatut timantin muotoiset herkkupalat eivät sisällä lisättyä sokeria. Suussa sulavan pehmeä pähkinätäyte on maltillisen makea.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

RED alakuva2

Makea hurmuri, Lindt Lindor Maitosuklaakuula

Nauti vastustamattoman pehmeästä Lindt Lindor maitosuklaasta. Herkullinen maitosuklaakuori kätkee sisäänsä suussa sulavan pehmeän täytteen. Lindt suklaamestarit ovat valmistaneet maailman hienoimpiin kuuluvia suklaita taidolla ja intohimolla jo vuodesta 1845.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Kiiltäviin kääreisiin pakatut suklaapallerot rapsahtavat ihanasti suussa. Sisältä paljastuu pehmeä ja tahmea täyte, joka sulaa suuhun sopivan rauhallisesti.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

LINDT alakuva

Panda Kinuskisydän suklaa fudge

Ihania suklaasydämiä herkullisella kinuskitäytteellä. Näyttävä ja houkutteleva rasia sopii niin pieneen herkutteluun kuin jouluviemiseksi.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Suloiset sydämenmuotoiset maitosuklaakonvehdit kätkevät sisäänsä mukavan sitkeän fudgetäytteen.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Kinuski alakuva

Taikalampun suklaat, Marabou Aladdin

Maraboun rakastetuimpia konvehtiklassikoita. Lajitelmassa mukana maito-, tumma- ja valkosuklaisia konvehteja.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: 80 vuotta täyttävä suklaarasia sisältää jännittäviä makuja, kuten lime, vadelma-laku tai rommirusina.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

ALADDIN alakuva

Lindt Champs Élysées juhlava suklaakonvehti

Lindt Champs Élysées on valikoima hienoja perinteisen herkullisia suklaakonvehteja, joilla luot loisteliaamman joulun! Ylellinen pakkaus ja kauniisti asetellut suklaakonvehdit luovat upean suklaaelämyksen. Valikoima sisältää monia erilaisia maito-, tumma- ja valkosuklaakonvehteja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Kaunis pakkaus, monipuoliset konvehdit ja laadukkaan makuinen suklaa. Rasiasta tulee luksusfiilis. Näitä on pakko maistaa vielä yksi, joten paketti tyhjeni ennätysvauhtia.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

LINDT elysee alakuva

Pipari ja suklaa, Marabou Pepparkaka

Superherkullinen kausiuutuus suklaalevyvalikoimaan! Marabou-maitosuklaata, jossa piparkakun paloja. Myynnissä rajoitetun ajan.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Suklaalevyssä on kunnolla piparisattumia, ja myös piparimausteet maistuvat. Keksimuru rahisee kivasti hampaissa.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

PEPPERKAKA alakuva

Rakastettu klassikko, Juhlapöydän konvehteja

Panda Juhlapöydän konvehdit ovat osa suomalaista joulua. Ne valmistetaan Vaajakoskella huolella ja suklaaperinteitä kunnioittaen parhaista raaka-aineista. Kokosimme rakastetuimmat konvehdit valmiiksi lajitelmiksi. Mikä on sinun suosikkisi?

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Suomen myydyin suklaarasia on takuuvarma valinta, oli oma lemppari sitten pehmeä toffee, suklaatryffeli tai suklaacrisp.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Juhlap alakuva1

Uusi herkku Marabou Oreo Treats

Herkullisia maitosuklaakonvehteja kätevässä tarjoilurasiassa. Konvehdit sisältävät maitokreemitäytettä, hasselpähkinää ja Oreo-kaakaokeksipaloja.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Konvehtien rasia on kätevä tarjoilukulho. Oreo hurmaa herkullisella keksimurulla.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Oreo treats alakuva

Uusi herkku Marabou Daim Treats

Makoisia maitosuklaakonvehteja näppärässä tarjoilurasiassa. Konvehdit sisältävät suklaakreemitäytettä, hasselpähkinää ja Daim-mantelikrokanttipaloja.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Konvehtien rasia on kätevä tarjoilukulho. Daim maistuu makealta mantelisuklaalta.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Marabou treats alakuva

Panda Säde sarja, kova kolmikko

Näissä tuotteissa kohtaavat sädehtivä pakkaus ja trendikäs makumaailma. Makujen sinfoniassa herkullisina vaihtoehtoina ovat tummasuklaa mocca-hassel täytteellä, maitosuklaa salty-caramel täytteellä sekä valkosuklaa piparkakkumuruilla.

MAISTELURAADIN KOMMENTIT: Valkosuklaisessa piparissa rouskuvat joulumausteet. Salty caramel on maitosuklaata notkealla karamellilla ja Mocca-hassel tummempi kahvisuklaa.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta >

Säde alakuva