Joulu ja jouluruoat 2023

Joulu ja jouluruoat 2023

Kohta on taas vuoden ihanimman ruokajuhlan aika! Joulun tuoksu ja iloinen odotus täyttää kodin ja pöytään nostetaan ne herkullisimmat jouluruoat.

Etsitkö vinkkejä joulun klassisiin herkkuihin, vaikkapa riisipuuroon, porkkanalaatikkoon tai kinkun paistoon? K-Ruoka tarjoaa ohjeet ja reseptit perinteisten jouluruokien ja joulupöydän uusien herkkujen valmistukseen. Poimi vinkit pikkujoulumenuun, joululahjojen hankintaan tai itse tekemiseen sekä kodin jouluvalmisteluihin. Hyvää joulun odotusta!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–22
Huomenna ke 22.3.7–22
to 23.3.7–22
pe 24.3.7–22
la 25.3.7–22
su 26.3.10–22
ma 27.3.7–22

Joululaatikot ovat joulun ikisuosikkeja

Perinteiseen tapaan valmistetut joululaatikot kuuluvat useimpien suomalaisten joulupöytien suosikeiksi. Perunaa, lanttua, porkkanaa ja bataattia - mikä joululaatikoista on eniten sinun makuusi?

Lue artikkeli ›

Joulun Pirkka- ja Pirkka Parhaat -tuotteet

Pirkka- ja Pirkka Parhaat -sarjoista löydät mahtavan valikoiman suussasulavia herkkuja jouluun.

Lue artikkeli ›

Joulukinkku on joulun klassikko

Joulu on vuoden suurin ruokajuhla ja joulupöydän ääreen keräännytäänkin usein suurella ja nälkäisellä joukolla. Joulukinkku on monessa perheessä joulupöydän odotetuin ruoka. Katso parhaat joulukinkkureseptit ja ohjeet kinkun kypsentämiseen.

Lue artikkeli ›

Makutestissä vuoden 2022 glögit

Kuuma glögimuki ja lämmin viltti kuuluvat joulun odotukseen. Tässä vuoden 2022 kiinnostavimmat glögit, joiden marjaisiin ja mausteisiin makuihin ihastuimme.

Lue artikkeli ›
Perinteinen piparkakkutalo on kohdannut haastajansa! Katso miten valmistat itsellesi joulun makeimman talon, suklaatalon!
Katso rakennusohjeet ›

Joulun juustokakut

Juustokakku toimii juhlaan kuin juhlaan! Houkutteleeko eniten mausteinen glögijuustokakku, piparijuustokakku vai kenties kolmen suklaan juustokakku? Yllätä juustokakulla pikkujouluissa sekä joluaattoiltana!

Lue artikkeli ›

Parhaat joulutortut

Joulutorttujen eli tähtitorttujen leipominen on monille ensimmäinen askel kohti joulua ja jouluisia makuja. Valmis taikina auttaa kiireistä leipuria, mutta pienellä vaivalla joulutortut tekee myös aivan alusta asti itse.

Lue artikkeli ›
Joulun yksi toivotuimmista lahjoista on lahjakortti. K-lahjakortilla lahjan saaja voi valita itselleen mieleisen ja tarpeellisen tuotteen K-ryhmän kaupoista.
Lue lisää K-lahjakortista ›

Parhaat joulupuurot

Puuroa pöytään! Perinteisen maitoon keitetyn riisipuuron lisäksi suuren suosion on saanut herkullinen, maidoton kookosriisipuuro. Katso parhaat reseptit ja vinkit joulun klassikkoherkun valmistukseen!

Lue artikkeli ›

Joulun kalapöytä

Erilaiset graavikalat, sillit ja silakat ovat perinteisimmät joulukalat. Monipuolinen kalapöytä kuuluu useimman jouluperinteisiin. Kylmät kalaruoat voi tarjota omana aterianaan tai joulupöydän juhlavana alkuruokana.

Lue artikkeli ›

Piparkakut eli piparit

Paras joulun tuoksu ja tunnelma syntyy ehdottomasti koko perheen piparitalkoissa. Piparkakkutaikinan voi tehdä itse, tai oikaista valmiilla taikinalla - piparitaikina onnistuu myös gluteenittomana! Piparkakkujen koristelussa jokainen pääsee käyttämään luovuuttaan: näppärimmät piparitaiturit taikovat pipareihin ihania pitsi- ja kranssikuvioita.

Lue artikkeli ›