Hyppää sisältöön
Tähtimuotoisia joulutorttuja marmorisella pyöreällä tarjottimella ja vaaleassa kulhossa. Torttujen päälle on ripoteltu tomusokeria. K-Ruoka jouluresepti.

Joulutorttujen taittelu

Päivitetty 7.10.2024

Joulutortun taittelussa menee yksi jos toinenkin leipoja joskus hämilleen. Mutta älä huoli – näillä ohjeilla taittelet niin täydelliset tähden kuin ruusun muotoiset joulutortut!

Tähtitortun taittelu

  1. Levitä taikinalevyt sulaamaan 15 minuutiksi.

  2. Leikkaa levyt kahteen osaan.

  3. Leikkaa kulmiin viillot.

  4. Muotoile tähdeksi.

  5. Lusikoi keskelle marmeladia tai hilloa.

  6. Voitele kananmunalla.

  7. Paista uunissa 225 asteessa alatasolla noin 15 minuuttia.

Joulutorttuja pienessä korissa, jossa on puna-valkoraidallinen lautasliina.

Jouluruusun taittelu

  1. Levitä taikinalevyt sulaamaan 15 minuutiksi.

  2. Leikkaa levyt kahteen osaan.

  3. Leikkaa nurkkiin reunojen suuntaiset viillot.

  4. Nosta uloimmat kulmat neliön keskelle.

  5. Lusikoi keskelle marmeladia tai hilloa.

  6. Voitele kananmunalla

  7. Paista uunissa 225 asteessa alatasolla noin 15 minuuttia.

Kukan muotoon taiteltuja joulutorttuja. Joulutorttujen täytteenä on luumuhilloa ja niiden päälle on ripoteltu tomusokeria. K-Ruoka jouluresepti.

Katso vinkit joulutorttujen taitteluun

Joulutorttujen taittelu onnistuu helposti! Videon ohjeilla taittelet täydelliset tähden sekä ruusun muotoiset joulutortut.

Löydä lisää ihania joulun leivonnaisia ja muita vinkkejä jouluun