K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Fiskars Functional Form -tuotteet K-Supermarketistasi

Fiskars Functional Form -tuotteet K-Supermarketistasi

Näillä välineillä ruoanlaitto sujuu kuin tanssi! Vaivattoman arjen ruoanlaittoon Fiskars Functional Form -sarjan ruoanlaittovälineet löydät nyt K-Supermarketeista ympäri maan.

K-Supermarket logo

Kampanja voimassa: 3.1.-3.3.2019

Kampanjatuotteita myyvät K-Supermarketit>>

Keräilytuotteet

Functional Form kuorija sopii täydellisesti vihannesten ja hedelmien kuorintaan sekä vihannessuikaileiden valmistamiseen. Kuorijan terävä kärki on täydellinen kolojen tai silmujen poistamiseen. kuorija

Functional Form vihanneskuorija on täydellinen valinta helppoon kuorintaan. Softgrip kahva takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

Kuorija 1

Functional Form vihannesveitsi 11 cm on yleisveitsi, joka soveltuu useisiin keittiön leikkuutöihin.

Vihannesveitsi 11 cm

Functional Form tomaattiveitsen 12 cm sahalaitainen terä sopii erityisesti ohutkuorisen ruoan paloitteluun ja leikkaamiseen.

Tomaattiveitsi 12 cm

Functional Form juuresveitsi 7 cm on käytännöllinen ja kevyt veitsi, joka on suunniteltu erityisesti juureksien, hedelmien sekä vihannesten kuorintaan ja leikkaamiseen.

Juuresveitsi 7 cm

Functional Form salaattiottimet ovat täydelliset salaatin valmistukseen ja tarjoiluun, joko erikseen salaattilottimina tai yhdessä salaattipihteinä. Helppokäyttöinen mekanismi: napsauta osat kiinni toisiinsa ja voit käyttää niitä myös pihteinä. Konepesun kestävä.

Salaattiottimet

Functional Form yleissaksissa on ruuvi, joka helpottaa kiristyksen säätöä ja terien irrottamista niiden puhdistamista varten. Yleissakset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestävät konepesun.

Yleissakset

Functional Form valkosipulipuristimen avulla saat näppärästi puristettua lisämakua ruoanlaittoon.

Valkosipulipuristin

Functional Form raastin säilytysrasialla soveltuu täydellisesti parmesaanin tai vihannesten raastamiseen. Kannen ansioista raastinta voidaan käyttää myös säilytysrasiana.

raastin säilytysraudalla

Functional Form juustohöylä pehmeälle juustolle sopii pehmeän juuston kuten edamin tai cheddarin viipaloimiseen. Juustohöylän lyhyt, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä estää pehmeää juustoa tarttumasta kiinni juustohöylään.

Juustohöylä pehmeälle juustolle

Functional Form juustohöylä kovalle juustolle on ergonominen juustohöylä, joka sopii kovan juuston kuten emmentalin tai goudan viipaloimiseen.

Juustohöylä kovalle juustolle