Veriappelsiiniuunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Veriappelsiini, juustokumina ja kaneli maustavat uunilohen ihan uudeksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (600 g) | kirjolohifilee tai |
2 (à 300 g) | Pirkka italialaista veriappelsiinia tai |
minttua tai | |
Mausteseos | |
---|---|
2 rkl | tai |
1 rkl | ruokosokeria tai |
1 tl | tai |
1 tl | tai |
1 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1 tl | veriappelsiininkuorta raastettuna tai |
1 | valkosipulinkynsi murskattuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita mausteseoksen aineet keskenään. Pese veriappelsiinit ja viipaloi ohuiksi siivuksi.
Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahka alaspäin.
Sivele mausteseos kalafileen pintaan ja asettele päälle veriappelsiiniviipaleet.
Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa esimerkiksi keitetyn couscousin ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(77 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(30 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(61 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(6 arvostelua)
- yli 60 min4,0(56 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(13 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(5 arvostelua)
- 30 - 60 min3,0(6 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (146 arvostelua)
- Kokeilija2 vuotta sittenHerkullinen makuyhdistelmä, Lähi-idän twisti!
- Opiskelija2 vuotta sittenNyt tuli kyllä erinomaisen makuinen kala kiitos! Tosi hyvä mausteyhdistelmä.
- äippä3 vuotta sittenEi ollut hyvää. Kotona kommentoitiin; pahaa. Osa jäi syömättä.