VeriappelsiiniuunilohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Veriappelsiiniuunilohi

Veriappelsiini, juustokumina ja kaneli maustavat uunilohen ihan uudeksi.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(600 g)kirjolohifilee
    • 2(à 150 g)veriappelsiinia
    • minttua

Mausteseos

    • 2rkloliiviöljyä
    • 1rklruokosokeria
    • 1tljuustokuminaa
    • 1tlkanelia
    • 1tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tlveriappelsiininkuorta raastettuna
    • 1valkoipulinkynsi murskattuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään. Pese veriappelsiinit ja viipaloi ohuiksi siivuksi.
  2. Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahka alaspäin.
  3. Sivele mausteseos kalafileen pintaan ja asettele päälle veriappelsiiniviipaleet.
  4. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa esimerkiksi keitetyn couscousin ja turkkilaisen jogurtin kera.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua