MSC-sertifioitua tonnikalaa Pirkka-sarjasta

MSC-sertifioitua tonnikalaa Pirkka-sarjasta

Päivitetty 7.5.2021

Tiedätkö onko ostamasi kala kestävän kalastuksen kalakannasta? Kaikki Pirkka- ja K-Menu-tonnikalat on kestävästi kalastettu.

Kaikkiin Pirkka- ja K-Menu -tonnikalasäilykkeisiin alkuperästä kertovat QR-koodit

Tuotteen alkuperätiedot on pian entistä helpompaa tarkistaa jo kaupassa. Kaikkiin Pirkka- ja K-Menu-tonnikalasäilykkeisiin lisätään alkuperästä ja reitistä kertovat QR-koodit vuonna 2021.

Ensimmäisiä QR-koodin kylkeensä saaneita tonnikalasäilykkeitä on Pirkka-teriyakitonnikala. QR-koodin avulla asiakas pääsee tutustumaan tarkemmin tuotteen alkuperään, tehtaaseen ja pyyntimenetelmiin.

Lue lisää >>

pirkka-qr-artikkelikuvitus

Valitse vastuullinen Pirkka-tonnikala 

Säilyketonnikalalla on legendaarinen maine edullisena opiskelijan arkiruokana. Tuote onkin monikäyttöinen, se sopii hyvin pizzoihin, salaatteihin, pastaan, wokkeihin ja syötäväksi sellaisenaan.  Tonnikala on monilla merillä ylikalastettu, joten ei ole ihan sama millaista tonnikalaa syömme.

Kuluttajan valintoja kaupassa helpottavat erilaiset sertifioidut tuotteet. Pirkka-sarjasta löydät kaksi MSC-sertifioitua eli vastuullisesti tuotettua tonnikalavaihtoehtoa: tonnikalapalat öljyssä ja tonnikalapalat vedessä.

Sinisestä logosta tunnistat vastuullisen kalan

MSC-logo on uusissa tonnikaloissa näkyvällä paikalla tuotekuvan yhteydessä. Logo kertoo, että tonnikala on pyydetty Intian valtamerellä ja on peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta.

K-ruokakauppojen tavoitteena on tarjota laajin vastuullisuusmerkittyjen tuotteiden valikoima. Koska asiakkaillemme on tärkeää, että kauppareissu sujuu vaivattomasti, tarjoamme apua arjen kiireen keskelle merkitsemällä vastuulliset tuotteet selvästi.