Hyppää sisältöön
TonnikalatapenadeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikalatapenade

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Tonnikalatapenade valmistuu muutamassa minuutissa illanistujaisten tarjoiluihin tai vaikkapa leipien täytteeksi.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

  • Pirkka patonkia tai muuta leipää

Ravintosisältö

  • Energia
    665 kJ / 158 kcal
  • Rasva
    6,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    7,5 g
  • josta sokereita
    5,9 g
  • Proteiini
    15,7 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta tonnikala ja oliivit. Säästä osa tonnikalan öljystä. Soseuta tonnikala, oliivit ja tomaattipyree sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Voit tarvittaessa ohentaa seosta tonnikalan öljyllä.
  2. Lisää hienonnetut kaprikset ja valkosipulinkynsi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (6 arviota)