• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikalatapenade

Tonnikalatapenade valmistuu muutamassa minuutissa illanistujaisten tarjoiluihin tai vaikkapa leipien täytteeksi.Tämäkin resepti vain n. 0,45€/annos*.
Tonnikalatapenade
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 70,3 kcal / annos (45g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • Pirkka patonkia tai muuta leipää

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta tonnikala ja oliivit. Säästä osa tonnikalan öljystä. Soseuta tonnikala, oliivit ja tomaattipyree sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Voit tarvittaessa ohentaa seosta tonnikalan öljyllä.
  2. Lisää hienonnetut kaprikset ja valkosipulinkynsi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 45g100 g

  • 70,3 kcal294 kJ
  • Proteiinia4,52 g
  • Hiilihydraatteja2,96 g
  • Rasvaa4,09 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille