Itämaisia makuja Pirkka tonnikaloilla

Itämaisia makuja Pirkka tonnikaloilla

Julkaistu 22.3.2018

Valmiiksi maustetuilla Pirkka tonnikaloilla saat helposti maailman makuja keittiöösi. Sellaisenaan käyttövalmiit tonnikalat sopivat esimerkiksi ruokaisan leivän täytteeksi tai riisin ja nuudelien kanssa nautittavaksi.

Pirkka tonnikala keltainen thaicurry sisältää tonnikalahiutaleita keskivahvasti maustetussa currykastikkeessa. Keltainen thaicurry sopii lämmitettynä esimerkiksi riisin tai nuudelien kanssa.

Vahvasti maustettu Pirkka tonnikala vihreä thaicurry sopii tulisen ja mausteisen ruoan ystäville. Tasapainoita voimakasta vihreää thaicurrya tarjoamalla se esimerkiksi riisin kera.

Pirkka tonnikala punainen thaicurry sisältää tonnikalahiutaleita keskivahvasti maustetussa currykastikkeessa. Kokeile punaisella currylla maustettua tonnikalaa esimerkiksi ruokaisassa tonnikalakulhossa

Makealla chilikastikkeella maustettu Pirkka tonnikala sweet chili sopii erinomaisesti salaatteihin ja pastoihin. 

Pirkka tonnikala inkivääri-seesami sisältää tonnikalahiutaleita aasialaisittain maustetussa inkivääri-seesamikastikkeessa. Sellaisenaan käyttövalmis tuote sopii esimerkiksi salaatteihin sekä riisin ja nuudelien kanssa. Kokeile myös hauskoja salaattiveneitä ja aasialaistyylisiä tonnikalasämpylöitä!

Pirkka tonnikala thaibasilika sisältää tonnikalaa thaibasilikakastikkeessa. Tästä maustetusta tonnikalasta saa helpon kastikkeen esimerkiksi riisille tai nuudeleille.

Yrttisellä tomaattikastikkeela maustettu Pirkka tonnikala yrttinen tomaatti sopii niin ikään pastan kaveriksi. Testaa tonnikalaa myös lämpimissä voileivissä!

Pirkka tonnikalat on pyydetty menetelmällä, joka ei vahingoita delfiinejä.