Hyppää sisältöön
Tonnikala-salaattiveneetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikala-salaattiveneet

  • Annosmäärä2–3 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Inkiväärillä ja seesamilla maustetusta tonnikalasta ja valmistuu helposti herkulliset tonnikala-salaattiveneet pikkusyötäväksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

2–3 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    649 kJ / 155 kcal
  • Rasva
    10,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    5,2 g
  • josta sokereita
    3,3 g
  • Proteiini
    9,5 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta tonnikala.
  2. Irrota salaatinlehdet toisistaan ja asettele tarjoiluvadille. Hienonna kevätsipuli ja chili.
  3. Jaa tonnikala salaatinlehdille. Koristele kevätsipulilla, chilillä ja seesaminsiemenillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (32 arviota)

  • Sari
    9 päivää sitten
    Mistä tämä 155 kcal per 100g oikein muodostuu?