• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Täytetyt letut nizzalaisittain

Täytetyt letut maistuvat koko perheelle. Kokeile lettuihin erilaisia suolaisia ja makeita täytteitä.
Täytetyt letut nizzalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 320 kcal / annos (250g)

Ainekset

6 annosta

Taikina

    • 2kananmunaa
    • 2 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 3/4dlruohosipulia hienonnettuna

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6 isoa lettua.
  2. Valuta tonnikalapalat täytettä varten. Keitä pavut pussin ohjeen mukaan, jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  3. Kuori ja kuutioi keitetyt kananmunat. Hienonna kuorittu punasipuli. Hienonna anjovisfileet ja kuutioi kurkku. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Levitä täyte letuille ja kääri rulliksi. Tarjoa täytetyt letut raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua