Täytetyt letut nizzalaisittain
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Täytetyt letut maistuvat koko perheelle. Kokeile lettuihin erilaisia suolaisia ja makeita täytteitä.
Ainekset
6 annosta
Taikina | |
---|---|
5 dl | tai |
2 | kananmunaa tai |
2 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
2 rkl | öljyä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
3/4 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
Täyte | |
2 tlk (à 200 g) | tai |
1/2 ps (à 300 g) | tai |
2 | kananmunaa koviksi keitettyinä tai |
1 (100 g) | punasipuli tai |
1/2 tlk (à 125 g) | anjovisfileitä tai |
1/2 (150 g) | kurkkua tai |
2 rkl | tai |
1 prk (200 g) | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/4 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6 isoa lettua.
Valuta tonnikalapalat täytettä varten. Keitä pavut pussin ohjeen mukaan, jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi.
Kuori ja kuutioi keitetyt kananmunat. Hienonna kuorittu punasipuli. Hienonna anjovisfileet ja kuutioi kurkku. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä täyte letuille ja kääri rulliksi. Tarjoa täytetyt letut raikkaan salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(18 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(6 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(7 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(22 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(43 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(147 arvostelua)
- yli 60 min
- 30 - 60 min3,7(14 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (21 arvostelua)