Lähiöfest

Lähiöfest

Päivitetty 23.9.2019

K-Market on Lähiöfest2019-tapahtuman pääyhteistyökumppani. Lähiöfest2019 matkaa neljään kaupunkiin: isäntäkaupunkina on Espoo, tapahtumakaupunkeina Riihimäki ja Kauniainen. Myös Helsinki on mukana kampanjassa.

K-Market Lähiöfest2019-tapahtuman pääyhteistyökumppanina

Lähiöfest on todellinen paikallisuuden juhla. Tapahtuma haluaa tuoda paikalliset toimijat yhteen ja kannustaa kehittämään omaa ympäristöä yhteistyön keinoin. Lähiöfest-tapahtuma yhdistää kaupunkeja, yrityksiä ja yhdistyksiä, paikallisia toimijoita ja asukkaita tänä vuonna jo kolmatta kertaa! Vuonna 2019 Lähiöfestin isäntäkaupunkina on Espoo ja tapahtumakaupunkeina Riihimäki, Helsinki ja Kauniainen.

K-Market-ketju ulottuu Suomen jokaiseen kolkkaan ja työmme lähes 800 K-Marketissa perustuu lähiyhteisön kuuntelemiselle ja paikallisuuden vaalimiselle. K-Market haluaa kutsua sinutkin mukaan juhlimaan paikallista elämää Lähiöfest2019-tapahtumaan!

Lähiöfest-680

Lähiöfest Espoossa Tiistilän koululla lauantaina 28.9.2019 klo 12-17

Tule mukaan juhlahulinoihin Espooseen! Espoon Lähiöfestin toteuttaa Espoon kaupunki yhteistyössä konseptin luoneen Urban Practicen, Tiistilän koulun ja asukkaiden kanssa. Lähiöfestissä mm.

  • K-Market pop-up kauppa koulun pihalla.
  • K-Market pop-up ravintola - Avoinna tapahtuman ajan koulun ruokasalissa. Tuotot lahjoitetaan espoolaisten nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.
  • Yeply - Liikkuva pyörähuolto, joka tekee pikahuoltoja ja antaa vinkkejä pyörän kunnossapitoon.
  • Kyläsankareiden tunnustus klo 15-15.20 - Tunnustamme paikallisia kyläsankareita, joiden hyviä tekoja paikalliset asukkaat ovat tuoneet esille.

Riihimäen K-Marketit olivat mukana 17.5. Lähiöfest-tapahtumassa Peltosaaren koululla

Lähiöfest-tapahtuma Riihimäellä starttasi Lähiöfest2019-tapahtuman.

Riihimäen K-Marketit olivat mukana Peltosaaren koululla järjestetyssä juhlassa. Koulu täyttyi uusien ja vanhojen koululaisten ja asukkaiden kohtaamisista, huikeista esityksistä sekä mielenkiintoisista keskusteluista.

Myös K-Market kauppias oli mukana tapahtumassa. Kauppias osallistui koululaisille järjestettävään Kaupunki-ilmiö-työpajaan, jossa keskusteltiin mm. lähipalveluihin liittyvistä aiheista. Lisäksi Peltosaari-seura paistoi Peltosaaressa lettuja, joihin Peltosaaren K-Market tarjosi ainekset. Myynnistä saatu tuotto käytetään koululaisten stipendeihin.

Katso lähin kyläkauppasi >>

Etsimme kyläsankaria!

KM lahiofest paikallissankari bannerit 680x400 0419 SU

Mikä teko on ollut merkityksellinen, koskettava, mieltä lämmittävä? Teko voi olla pieni tai suuri. Kuka on aina valmis auttamaan? Mikä taho on tehnyt pitkään hyvää alueella? Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen voi vaikuttaa!

Km lähiöfest artikkelikuva ilmiannnot

Ehdota henkilöä tai yhteisöä, joka ansaitsee mielestäsi tunnustusta hyvästä teostaan, asenteestaan tai työstään lähiön hyväksi. Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen sähköpostiosoitteeseen kyläsankari@lahiofest.fi 23.9.2019 mennessä.

Lähiöfest ilmianto1

Lähiöfest ilmianto2

Kaikki ehdotukset käydään läpi ja raati valitsee niistä yhden Kyläsankari-tunnustuksen saavan yksityishenkilön ja yhteisön. Häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja hänet kutsutaan Lähiöfest-tapahtumaan 28.9. Tiistilän koululle.

Katso lähin kyläkauppasi
Etsi lähin K-Market