Lähiöfest

Lähiöfest

K-Market on Lähiöfest2019-tapahtuman pääyhteistyökumppani. Lähiöfest2019 matkaa neljään kaupunkiin: isäntäkaupunkina on Espoo, tapahtumakaupunkeina Riihimäki ja Kauniainen. Myös Helsinki on mukana kampanjassa.

K-Market-logo-680x50

K-Market Lähiöfest2019-tapahtuman pääyhteistyökumppanina

Lähiöfest on todellinen paikallisuuden juhla. Tapahtuma haluaa tuoda paikalliset toimijat yhteen ja kannustaa kehittämään omaa ympäristöä yhteistyön keinoin. Lähiöfest-tapahtuma yhdistää kaupunkeja, yrityksiä ja yhdistyksiä, paikallisia toimijoita ja asukkaita tänä vuonna jo kolmatta kertaa! Vuonna 2019 Lähiöfestin isäntäkaupunkina on Espoo ja tapahtumakaupunkeina Riihimäki, Helsinki ja Kauniainen.

K-Market-ketju ulottuu Suomen jokaiseen kolkkaan ja työmme lähes 800 K-Marketissa perustuu lähiyhteisön kuuntelemiselle ja paikallisuuden vaalimiselle. K-Market haluaa kutsua sinutkin mukaan juhlimaan paikallista elämää Lähiöfest2019-tapahtumaan!

Lähiöfest-680

Riihimäen K-Marketit olivat mukana 17.5. Lähiöfest-tapahtumassa Peltosaaren koululla

Lähiöfest-tapahtuma Riihimäellä starttasi Lähiöfest2019-tapahtuman.

Riihimäen K-Marketit olivat mukana Peltosaaren koululla järjestetyssä juhlassa. Koulu täyttyi uusien ja vanhojen koululaisten ja asukkaiden kohtaamisista, huikeista esityksistä sekä mielenkiintoisista keskusteluista.

Myös K-Market kauppias oli mukana tapahtumassa. Kauppias osallistui koululaisille järjestettävään Kaupunki-ilmiö-työpajaan, jossa keskusteltiin mm. lähipalveluihin liittyvistä aiheista. Lisäksi Peltosaari-seura paistoi Peltosaaressa lettuja, joihin Peltosaaren K-Market tarjosi ainekset. Myynnistä saatu tuotto käytetään koululaisten stipendeihin.

Katso kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat:

K-Market Peltosaari >>

K-Market Otso >>

K-Market Välittäjä >>

K-Market Ruokasaari >>

Paikallissankaruutta

Riihimäen Lähiöfest2019 huipentui iltajuhlaan, jossa annettiin tunnustukset ansioituneille paikallissankareille. Kevään aikana Riihimäen K-Marketeissa on ollut mahdollisuus ilmiantaa henkilö ja yhteisö, jotka ovat osoittaneet sankaruutta ja tehneet hyvää yhteisölle. Teot ovat voineet olla kuinka suuria tai pieniä tahansa. Tarkoituksena oli antaa tunnustus niistä hyvistä teoista, joita tapahtuu ympärillämme joka päivä.

Raati kävi läpi annetut vastaukset ja valitsi tunnustuksen saavat yksityishenkilöt. Lisäksi raati valitsi ehdotuksista kaksi yhteisöä, joista tapahtuman yleisö pääsi iltajuhlassa äänestämään suosikkiaan tunnustuksen saajaksi.

Seuraavat henkilöt ja yhteisöt saivat Riihimäen Lähiöfestissä K-Marketin Paikallissankarit -kunniakirjat, lahjakortit ja kukat pitkäjänteisestä työstään alueensa hyväksi:

Henkilöt

  • Päivi Helminen
  • Jarmo Myllynen
  • Olli Soini & Anni Paunila
  • Keijo Rajala

Yhteisöt

  • Peltosaari-seura ry
  • Toimintakeskus Rivakka

Toinen palkittava yhteisö päätettiin tapahtuman aikana yleisöäänestyksellä ja se oli toimintakeskus Rivakka. Rivakan lisäksi äänestyksessä olivat mukana myös Riihimäen Vapaaseurakunta, Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys ry ja SPR Monikulttuurisuustoiminta

Juhlimme syksyllä jälleen paikallisuutta ja paikallisia kyläsankareitamme. Tule mukaan juhlahulinoihin Espooseen 23.–29.9.2019!

KM lahiofest paikallissankari bannerit 680x400 0419 SU

Katso lähin kyläkauppasi >>

Katso lähin kyläkauppasi
Etsi lähin K-Market