Kyläkauppatarinat

Kyläkauppatarinat

Päivitetty 19.8.2019

Ei ole olemassa keskivertosuomalaista, ei ole olemassa kahta samanlaista K-Marketia. Tule mukaan seuraamaan arkea Suomen kylissä ja kaupungeissa.

K-Market-logo-680x50

K-Market-ketju ulottuu aina Hangosta Nuorgamiin. Työ lähikaupassa perustuu ihmisten ja lähiyhteisön kuuntelemiselle. Jokainen K-Market elää omista asiakkaistaan ja oman alueensa erityispiirteistä. K-Marketit pitävät paikkakunnat ja kaupunginosat virkeinä tarjoamalla palveluita, työllistämällä nuoria ja tukemalla paikallisia tuottajia ja yrittäjiä. Kauppa on monelle myös arjen tärkeä kohtaamispaikka.

Kyläkauppatarinat - Muoniontori

Pienessä kylässä yhdelläkin ihmisellä on suuri merkitys. Kun etäisyydet ovat suuret, tulee toisten kohtaamisesta entistä merkityksellisempää. Onnellinen arki ja yhteisöllisyys rakentuu avoimmuudesta niin toisia ihmisiä kuin hulluja ideoitakin kohtaan!

Lue artikkeli ›
  Ruokakauppa koetaan yhtä tärkeäksi lähipalveluksi sekä maaseudulla että kaupungeissa. Uskomme, että tulevaisuudessa – ympäri Suomen – ruokakaupalla on entistä merkittävämpi rooli lähipalvelujen säilyttämisessä.
  Tutustu kyläkauppatutkimukseen ›

  Kyläkauppatarinat - Oliivi

  Kiireisen pääkaupunkimme lounaisimmassa kolkassa sijaitsee rauhallinen Lauttasaaren kaupunginosa. Lauttasaari on meren ympäröimä ja tunnettu kauniista luonnostaan, rannoistaan ja ulkoilualueistaan. Osasipa joku kertoa, että alueen ulkoilumahdollisuudet kelpaavat myös itse tasavallan presidentillekin.

  Lue artikkeli ›

   Kyläkauppatarinat - Kompis

   Taalintehtaan K-Market Kompista luotsaa nuori ja innovatiivinen kauppias. Kauppias painottaa, että kaupan alalla on suuri vastuu eteenkin ruokahävikistä. Ympäristön ja ruoan arvostus on saanut kauppiaan ryhtymään konkreetisiin tekoihin hävikin vähentämiseksi.

   Lue artikkeli ›

    Kyläkauppatarinat - Karigasniemi

    Millaista on elämä Karigasniemellä kolmen kielen ja kulttuurin kohtaamispaikassa? Katso sydämellinen tarina Karigasniemen kyläkaupan arjesta, jossa näkyy rakkaus työhön ja ihmisiin.

    Lue artikkeli ›