Broileripadan salaisuus: paloittele broileri näin
Julkaistu 24.4.2018Mehevin pataruoka syntyy, kun broileri on itse paloiteltu. Työvälineiksi tarvitset hyvän ja tukevan veitsen, sakset ja leikkuulaudan.
Näin paloittelet broilerin helposti:
1. Huuhtele broileri ja kuivaa hyvin. Nosta broileri leikkuulaudalle rintapuoli ylöspäin. Väännä jalat nivelistään ja irrota veitsellä tai saksilla. Irrota koipipala reisipalasta.
2. Irrota siivet veitsellä tai saksilla. Typistä siiven päät halutessasi.
3. Leikkaa selkäranka saksilla pois. Selkärangasta ja siivistä voit valmistaa kanalientä.
4. Halkaise rintaosa ja paloittele se halutessasi neljään osaan.
Sitten vain kokkaamaan! Maistuisiko ystävillesi vaikka herkullinen Talvinen kana-kasvispata?