Broileripadan salaisuus: paloittele broileri näin

Broileripadan salaisuus: paloittele broileri näin

Mehevin pataruoka syntyy, kun broileri on itse paloiteltu. Työvälineiksi tarvitset hyvän ja tukevan veitsen, sakset ja leikkuulaudan.

Näin paloittelet broilerin helposti:

1. Huuhtele broileri ja kuivaa hyvin. Nosta broileri leikkuulaudalle rintapuoli ylöspäin. Väännä jalat nivelistään ja irrota veitsellä tai saksilla. Irrota koipipala reisipalasta.

paloittelu

2. Irrota siivet veitsellä tai saksilla. Typistä siiven päät halutessasi.

siivet

3. Leikkaa selkäranka saksilla pois. Selkärangasta ja siivistä voit valmistaa kanalientä.

selkaranka

4. Halkaise rintaosa ja paloittele se halutessasi neljään osaan.

halkaise

Sitten vain kokkaamaan! Maistuisiko ystävillesi vaikka herkullinen Talvinen kana-kasvispata?

Maukkaimmat kanapadat

Pirkka-broilerit

Sinua saattaisi kiinnostaa