• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Provencen broileripata

Provencen broileripata -reseptillä valmistuu helposti maukas ruoka, joka sisältää paljon raikkaita kasviksia.
Provencen broileripata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 70,2 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Pinnalle

    • tuoretta timjamia tai oreganoa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Halkaise kesäkurpitsa ja paloittele reiluiksi paloiksi. Kuutioi paprikat ja viipaloi lehtiselleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise rypäleet.
  2. Paista pihvejä pannulla, 1-2 minuuttia / puoli tai uunin ylätasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia. Leikkaa minuuttipihvit noin 8 osaan. Mausta pihvit mustapippurirouheella.
  3. Kuumenna öljy isossa paistokasarissa ja kuullota sipulit. Lisää sienet, kesäkurpitsat, paprikat, lehtiselleri ja kypsennä niitä, kunnes ne hiukan pehmenevät. Lisää oliivit, vesi, fondi, sitruunanmehu, laakerinlehdet, yrttisekoitus ja broilerit. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Ripottele joukkoon suuruste ja sekoita. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi rypäleet ja tuoreita yrttejä silputtuna. Tarjoa broileripata keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 70,2 kcal294 kJ
  • Proteiinia8,01 g
  • Hiilihydraatteja3,81 g
  • Rasvaa2,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1