• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen broileri-fenkolipata

Punainen broileri-fenkolipata on helppo valmistaa. Tomaattisesta padasta riittää isommallekin porukalle. Resepti vain noin 2,30 €/annos.
Punainen broileri-fenkolipata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 200 kcal / annos (250g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele fileet 3-4 osaan ja ruskista palat useassa erässä pannulla rasvassa. Mausta broilerit chilimausteseoksella ja siirrä pataan.
  2. Halkaise fenkoli ja poista kova kanta. Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja lohko sipulit. Kiehauta fenkoli- ja sipulilohkoja broilerin paistorasvassa muutaman minuutin ajan ja siirrä pataan.
  3. Lisää viini ja tomaattimurska. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada pataan. Mausta laakerinlehdillä ja ja timjamilla. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta pataa kannen alla miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia.
  4. Ripottele pataan ruokalusikallinen vaaleaa suurustetta ja sekoita. Anna vielä hautua noin 5 minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa broileri-fenkolipata keitetyn riisin, pastan tai perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3