• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broilerinen pitopata

Broilerinen pitopata sisältää paljon herkullisia kasviksia. Maukkautta antavat myös aurinkokuivatut tomaatit, joiden öljyssä broilerit paistuvat kätevästi.
Broilerinen pitopata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8-10 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja käytä sitä paistamisessa. Viipaloi sipulit, herkkusienet, paprikat ja kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna aurinkokuivattujen tomaattien öljyä paistokasarissa ja sekoita siihen curry. Ruskista curryssa broilerisuikaleet kahdessa erässä ja siirrä ne pataan.
  3. Kuumenna lisää öljyä ja kuullota siinä kasvikset. Siirrä kaikki pataan.
  4. Sekoita keskenään vesi ja maissitärkkelys. Kaada seos pataan ja sekoita. Mausta suolalla. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste, paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, valutetut oliivit, basilika ja timjami. Kiehauta pata ja tarkista maku. Tarjoa lisänä riisiä ja patonkia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,9 kcal355 kJ
  • Proteiinia5,15 g
  • Hiilihydraatteja2,97 g
  • Rasvaa5,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8