Pizza vaan on parasta

Pizza vaan on parasta

Päivitetty 24.1.2022

Itse tehtynä tai tuunattuna! Katso parhaat tuotteet ja maistuvimmat tuunausideat oman kylän kaupasta ja k-market.fi.

K-Market-logo-680x50

Pizza ei ole koskaan maistunut näin kotoisalta!

Nautitko pizzan mieluiten itse tehtynä alusta saakka vai valmiina makuhermoja hivelevänä nautintona? Vai kenties siltä väliltä, nopeasti valmista itse tuunaamalla? Oli valintasi mikä tahansa, nyt on aika pizzailla!

Itse tehty maistuu aina

Pizza Margherita toimii aina ja maistuu perheen pienimmillekin. Ohjeella syntyy rapea ja maukas pohja.

Pizza Margherita 2015 680 x 300 Kuvassa: Pizza Margherita

Kiireettömälle kokille sopii pizza Bolognese artesaanipohjalla. Pizza bolognese on margheritan ohella toinen pizzaklassikko. Bolognesen moderni versio tehdään hitaasti kohotettuun artesaanipohjaan.

Katkarapu-caesarpizza on raikkaampi versio pizzasta. Uuden makuinen salaattipizza syntyy caesarsalaattisekoituksesta ja raikkaista katkaravuista.

Makeaa kaipaavalle suklaapizza on oikea valinta. Erinomainen valinta ystävän tai rakkaan yllättämiseen!

Vai maistuuko parhaiten ohje satunnaisilla aineksilla? Siinä tapauksessa pizzapohja on kuin tyhjä taulu, päälle sopii mikä sillä hetkellä mieleen juolahtaa.

Mitä-täytteitä pizzaan21art

Tuunaamalla seuraavalle tasolle

Kuka sanoi että pizza pitäisi syödä sellaisenaan? Kokeile uusia versioita kotikeittiössäsi ja valmista vaihteeksi pizzasandwich. Täytä valmis pizza ja leikkaa käteviksi kolmioiksi sandwichien tapaan. Myös pakastepizzan tuunausta kannattaa kokeilla.

Mikäli valmistustapana on paistaminen grillissä tai uunin grillitoiminnossa, on grillattu pizzawrap erinomainen valinta.

Raikkaan kesäinen versio syntyy mansikkaisesta juustopizzasta. Tuunaa pakastepizzasta entistäkin herkullisempi tuoreiden mansikoiden, basilikan ja pinjansiementen avulla.

Mansikkainen juustopizza 2015 680 x 300 Kuvassa: Mansikkainen juustopizza

Oman kylän kaupasta löydät niin valmiit makuelämykset joka makuun kuin ainekset monenlaiseen reseptiin!

Pizzaisia makuja saatavilla myös verkkokaupasta.

Katso alta tai tästä lyhyt ohjevideo helpon pizzan tekoon.

Classic pizza Bake Home

Ravintolatasoista pizzaa kotiuunissa paistettavaksi saa nyt helposti ruokakaupasta, sillä Classic Pizza Restaurantin herkulliset pizzat rantautuvat marraskuun aikana K-ruokakauppojen valmisruokahyllyihin.

Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus nauttia suositun pizzaravintolaketjun premium-pizzoista omalla kotisohvallaan!

Fazer pizzataikina - aito ja maistuva pizzapohja oikaisemalla

Pizzapohjan teon voi nyt helposti oikaista valmiilla pizzataikinalla. Pakasteena myytävät taikinapallot vain sulatetaan ja muotoillaan pizzapohjaksi. Kätevää! Saatavilla vain K-kaupoista.

Caputo 00-jauhot - pizzaharrastajien suosikit nyt k-kaupoissa

Pizzaharrastajien suosimat Caputo-jauhot saatavilla nyt K-kaupoista! Pizzeria sopii pitkään kohotettuun pizzataikinaan, Cuoco pitkää käsittelyä vaativiin taikinoihin, Classica taas on monipuolinen yleisjauho. 00-laatuiset jauhot on jauhettu vehnänjyvän ydinosasta.

Dr. Oetker Rustica - isoja makuja kaverille jaettavaksi

Dr. Oetker Rustica-pizzoissa on paljon kokoa ja makua. Ilmavan rapealla pohjalla on runsaat täytteet ja herkullinen juusto ulottuu reunoille saakka. Muhkean maukas Rustica toimii täydellisesti jaettuna ystävien kanssa tai illallisella nautittavaksi koko perheen kesken!

Rustica Meat Supreme –pizza on täytetty maistuvalla tomaattikastikkeella, savukinkulla, naudanjauhelihalla, pepperoni salamilla, Edam- ja Cheddar-juustoilla.

Rustica Beef Kebab on perhepizza, jossa ilmavan rapealla pohjalla täytteenä runsaasti kebab-lihaa, punasipulia, chilipaloja, kermaista maustekastiketta ja tomaattikastiketta sekä Emmental- ja Goudajuustoja. Kebabpizza on muhkean suuri ja painoltaan yli 600g!

Rustica Cheese Deluxe on perhepizza jossa on muhkean ilmava ja rapea pohja. Pizzassa on täytteenä maukasta Edam-, Mozzarella-, Gouda- ja Emmental-juustoa. Juustopizza sopii myös kasvisruokavalioon!

Rustica Double Pepperoni -perhepizza, jossa on ilmavan rapealla pohjalla on tuplasti mausteista pepperoni-salamia, tomaattikastiketta sekä runsaasti Cheddar- ja Mozzarella-juustoa. Mahtavan Rustica-pizzan voi syödä itse isoon nälkään tai jakaa ystävien ja perheen kesken.

Rustica Pepperoni -perhepizza jossa on täytteenä vahvaa italialaista calabre-salamia, herkullista tomattikastiketta ja mehevää juustoa. Rustica Pepperoni on myös vähälaktoosinen pizza.

Rustica Ham&Cheese -perhepizza, jossa ilmavan rapealla pohjalla on pehmeän kermaista valkoista kastiketta, runsaasti Emmental- ja Goudajuustoa sekä herkullista kinkkua. Mahtavan Rustica-pizzan voi syödä itse isoon nälkään tai jakaa ystävien kesken. Pizzan maku on täyteläinen ja Rustica-pizzasarjan miedoimpia, jolloin se sopii erinomaisesti myös perheille.