Raaka-aineet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Hyödynnä possun eri osat

Hyödynnä possun eri osat

Mistä possun osasta valmistuvat pulled pork ja ribsit? Mikä osa sopikaan parhaiten hernekeittoon?

Possun osat cover

  1. KASSLER ELI NISKA: Vaatii pitkän kypsennysajan. Kasslerista valmistat mehevimmät pulled porkit.

  2. LAPA: Eri osat sopivat jauhelihaksi, porsaanpaistiksi tai pataruokiin. Keitettynä maukas.

  3. POTKA: Sopii pataruokiin ja keittoihin, erityisesti hernekeittoihin. Voi savustaa tai nauttia sellaisenaan.

  4. ULKOFILEE: Kokonaisena, viipaleina tai suikaleina. Grillaa tai pariloi.

  5. SELKÄ: Kokonaisena tai kyljyksinä. Voidaan keittää tai savustaa palviseläksi.

  6. SISÄFILEE: Voi grillata tai pariloida kokonaisena, pihveinä tai vartaissa.

  7. KYLKI: Sopii paistetuksi, keitetyksi tai savustetuksi. Kyljestä valmistuvat esim. suositut ribsit. Ennen paistamista kylki kannattaa esikypsentää joko keittämällä tai hitaasti uunissa kypsyttämällä.

  8. KINKKU: Joulupöydän perinteinen ruokalaji! Kypsytetään useimmiten uunissa.