Hyödynnä possun eri osat

Hyödynnä possun eri osat

Mistä possun osasta valmistuvat pulled pork ja ribsit? Mikä osa sopikaan parhaiten hernekeittoon?

Possun osat cover

  1. KASSLER ELI NISKA: Vaatii pitkän kypsennysajan. Kasslerista valmistat mehevimmät pulled porkit.

  2. LAPA: Eri osat sopivat jauhelihaksi, porsaanpaistiksi tai pataruokiin. Keitettynä maukas.

  3. POTKA: Sopii pataruokiin ja keittoihin, erityisesti hernekeittoihin. Voi savustaa tai nauttia sellaisenaan.

  4. ULKOFILEE: Kokonaisena, viipaleina tai suikaleina. Grillaa tai pariloi.

  5. SELKÄ: Kokonaisena tai kyljyksinä. Voidaan keittää tai savustaa palviseläksi.

  6. SISÄFILEE: Voi grillata tai pariloida kokonaisena, pihveinä tai vartaissa.

  7. KYLKI: Sopii paistetuksi, keitetyksi tai savustetuksi. Kyljestä valmistuvat esim. suositut ribsit. Ennen paistamista kylki kannattaa esikypsentää joko keittämällä tai hitaasti uunissa kypsyttämällä.

  8. KINKKU: Joulupöydän perinteinen ruokalaji! Kypsytetään useimmiten uunissa.

Suosikkimme possun eri osista

Sinua saattaisi kiinnostaa