Hyödynnä naudan eri osat
Meneekö sormi suuhun lihatiskillä? Mitä olikaan kuve, ja mitä tehdä naudan lavasta?
-
NISKA - Keittoihin, pataruokiin tai jauhelihaksi.
-
RINTA - Keittoihin ja pataruokiin. Vaatii pitkän kypsennysajan.
-
ETUSELKÄ - Jauhelihaksi tai pataruokiin.
-
LAPA - Pataruokiin, patapaisteihin ja jauhelihaksi.
-
ETUPOTKA - Pitkään haudutettaviin ruokiin.
-
ULKOFILE - Grilliin, voidaan paistaa kokonaisena tai leikata pihveiksi.
-
SISÄFILE - Pihveiksi
-
KYLKI - Lihaliemeen, luuttomat osat myös keittoihin.
-
HÄNTÄ - Klassiseen häränhäntäkeittoon tai -höystöön.
-
PAAHTOPAISTI - Paahtopaistiksi, voidaan myös leikata pihveiksi.
-
KUVE - Pataan, uuniin tai grilliin. Hyvin raakakypsynyt voidaan leikata pihveiksi.
-
KULMAPAISTI - Pataruoaksi tai paistiksi.
-
ULKOPAISTI - Paistiksi, pataruokiin, leikkeiksi tai jauhelihaksi.
-
SISÄPAISTI - Paahtopaistiksi, pihveiksi tai tartarpihviin.
-
TAKAPOTKA - Keittoihin tai pataruokiin.