Hyödynnä naudan eri osat

Hyödynnä naudan eri osat

Meneekö sormi suuhun lihatiskillä? Mitä olikaan kuve, ja mitä tehdä naudan lavasta?

  1. NISKA - Keittoihin, pataruokiin tai jauhelihaksi.

  2. RINTA - Keittoihin ja pataruokiin. Vaatii pitkän kypsennysajan.

  3. ETUSELKÄ - Jauhelihaksi tai pataruokiin.

  4. LAPA - Pataruokiin, patapaisteihin ja jauhelihaksi.

  5. ETUPOTKA - Pitkään haudutettaviin ruokiin.

  6. ULKOFILE - Grilliin, voidaan paistaa kokonaisena tai leikata pihveiksi.

  7. SISÄFILE - Pihveiksi

  8. KYLKI - Lihaliemeen, luuttomat osat myös keittoihin.

  9. HÄNTÄ - Klassiseen häränhäntäkeittoon tai -höystöön.

  10. PAAHTOPAISTI - Paahtopaistiksi, voidaan myös leikata pihveiksi.

  11. KUVE - Pataan, uuniin tai grilliin. Hyvin raakakypsynyt voidaan leikata pihveiksi.

  12. KULMAPAISTI - Pataruoaksi tai paistiksi.

  13. ULKOPAISTI - Paistiksi, pataruokiin, leikkeiksi tai jauhelihaksi.

  14. SISÄPAISTI - Paahtopaistiksi, pihveiksi tai tartarpihviin.

  15. TAKAPOTKA - Keittoihin tai pataruokiin.