Raaka-aineet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Hyödynnä naudan eri osat

Hyödynnä naudan eri osat

Meneekö sormi suuhun lihatiskillä? Mitä olikaan kuve, ja mitä tehdä naudan lavasta?

  1. NISKA - Keittoihin, pataruokiin tai jauhelihaksi.

  2. RINTA - Keittoihin ja pataruokiin. Vaatii pitkän kypsennysajan.

  3. ETUSELKÄ - Jauhelihaksi tai pataruokiin.

  4. LAPA - Pataruokiin, patapaisteihin ja jauhelihaksi.

  5. ETUPOTKA - Pitkään haudutettaviin ruokiin.

  6. ULKOFILE - Grilliin, voidaan paistaa kokonaisena tai leikata pihveiksi.

  7. SISÄFILE - Pihveiksi

  8. KYLKI - Lihaliemeen, luuttomat osat myös keittoihin.

  9. HÄNTÄ - Klassiseen häränhäntäkeittoon tai -höystöön.

  10. PAAHTOPAISTI - Paahtopaistiksi, voidaan myös leikata pihveiksi.

  11. KUVE - Pataan, uuniin tai grilliin. Hyvin raakakypsynyt voidaan leikata pihveiksi.

  12. KULMAPAISTI - Pataruoaksi tai paistiksi.

  13. ULKOPAISTI - Paistiksi, pataruokiin, leikkeiksi tai jauhelihaksi.

  14. SISÄPAISTI - Paahtopaistiksi, pihveiksi tai tartarpihviin.

  15. TAKAPOTKA - Keittoihin tai pataruokiin.