• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaankyljykset all' arrabbiata

Porsaankyljykset all' arrabbiata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita pienessä kulhossa 1 rkl öljyä ja 1 rkl arrabiata-pestoa. Sivele marinadi kyljysten pintaan ja anna marinoitua huoneenlämmössä noin tunnin ajan ennen paistamista.
  2. Tee poikkiviillot kyljysten ulkoreunan kalvoon, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa. Kuumenna paistinpannu ja ruskista kyljykset kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
  3. Puhdista paprika ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Paloittele munakoiso ja viipaloi tomaatti. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi.
  4. Kuullota valkosipuli ja sipuli paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon munkoiso- ja paprikapalat sekä tomaattimurska ja 1 rkl arrabbiata-pestoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kasvikset uunivuokaan.
  5. Lisää kyljykset vuokaan ja asettele tomaattiviipaleet kyljysten päälle. Ripottele pinnalle parmesaanijuusto.
  6. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes kyljykset ovat täysin kypsiä. Tarjoa arrabbiatakyljykset riisin tai ohrasuurimoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 305 kcal1 280 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2