• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KalafajitasTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalafajitas

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 151 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Täyte

    • 2sipulia
    • 2paprikaa (punainen ja vihreä)
    • 2rklöljyä
    • 2tlProvencen yrttiseosta
    • 300 gkirjolohta suikaleina tai kuutioina
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • 1/2tlbasilikaa
    • ripausmustapippuria
    • n. 5Pirkka jalapenoviipaletta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi sipulit ja paprikat. Kuullota sipuleita 3-4 minuuttia öljyssä, lisää joukkoon paprikat ja jatka kuullottamista vielä 3-4 minuuttia. Mausta sipuli-paprikaseos yrttiseoksella ja siirrä tarjoiluastiaan. Pidä lämpimänä.
  2. Kypsennä kirjolohisuikaleet pannulla omassa rasvassaan. Mausta suikaleet suolalla, paprikalla, basilikalla, pippurilla ja hienonnetuilla jalapenoilla. Lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna. Siirrä kalatäyte tarjoiluastiaan ja pidä se lämpimänä.
  3. Kuutioi tomaatit, suikaloi salaatti ja valuta oliivit. Pane kaikki lisäkkeet tarjolle kulhoihin. Kuumenna tortillat mikroaaltouunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillat ja kääri ne rullalle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 151 kcal630 kJ
  • Proteiinia7,7 g
  • Hiilihydraatteja11,7 g
  • Rasvaa7,98 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille