Appelsiinivinaigrette
Kokeile maustettuja vinaigrettejä grilliruokien kanssa. Appelsiinivinaigrette raikastaa grillatut salaatit ja kalat. Kokeile myös dippinä grillatuille äyriäisille.
- 8 annosta
- alle 15 min
Ainekset
8 annosta
- 2luomuappelsiinia
- 1ruukkuruohosipulia
- 1ruukkukorianteria
- 1 1/2dlrypsiöljyä
- 1/2dlsoijakastiketta
- 1/2dlriisiviinietikkaa
- 2rklseesaminsiemenöljyä
- 1rklhunajaa
- 1tlmiriniä
Valmistus
alle 15 min- Pese appelsiinit hyvin. Raasta appelsiinin kuorista oranssi osa (2 tl) ja purista mehu (2 dl). Hienonna ruohosipuli ja korianteri.
- Sekoita appelsiinin kuori ja mehu, öljy, soija, riisiviinietikka, seesaminsiemenöljy, hunaja ja mirin keskenään. Lisää ruohosipuli ja korianteri.
- Anna maustua kylmässä hetki. Säilytä jääkaapissa. Sekoita ennen tarjoilua ja tarjoa huoneenlämpöisenä.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hunaja ei ole vegaanista. Vegaanille kokkaaville tiedoksi.
Bee, kiitos huomiosta! Korjaamme merkinnän.