Tonnikala-perunasalaatti
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Helppo ruokaisa salaatti syntyy tonnikalasta, perunoista ja lehtikaalista. Raikas sitruunainen kastike kruunaa mehevän salaatin.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
1 kg | tai |
2 tlk (à 160 g/112 g) | tai |
1 prk (50g/35 g) | tai |
1 (n. 120 g) | punasipuli tai |
100 g | lehtikaalia tai |
Kastike | |
---|---|
1 dl | tai |
3 rkl | sitruunanmehua tai |
1 rkl | tai |
1–2 tl | sitruunankuorta raastettuna tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Valuta tonnikala ja kaprikset. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Poista lehtikaalin lehdistä kovat lehtiruodit ja revi lehdet.
Sekoita kaikki salaatin ainekset suuressa kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike salaatin joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Voit käyttää salaattiin myös valmiita Pirkka lehtikaalisuikaleita. Poista suurimmat lehtiruodit ja lisää lehtikaalisuikaleet salaatin joukkoon.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(52 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(26 arvostelua)
- 30 - 60 min3,4(78 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(23 arvostelua)
- 30 - 60 min5,0(5 arvostelua)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,3(10 arvostelua)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 4,3 (29 arvostelua)