Tonnikala-perunasalaatti
Helppo ruokaisa salaatti syntyy tonnikalasta, perunoista ja lehtikaalista. Raikas sitruunainen kastike kruunaa mehevän salaatin. Noin 1,25€/annos.*
- 8 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
8 annosta
- 2tlk(à 160 g/ 112 g)John West tonnikalapaloja auringonkukkaöljyssä
- 1prk(50g/35 g)Pirkka kapriksia
- 1(n. 120 g)punasipuli
- 100glehtikaalia
Kastike
- 3rklsitruunanmehua
- 1-2tlsitruunankuorta raastettuna
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Valuta tonnikala ja kaprikset. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Poista lehtikaalin lehdistä kovat lehtiruodit ja revi lehdet.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset suuressa kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike salaatin joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
Voit käyttää salaattiin myös valmiita Pirkka lehtikaalisuikaleita. Poista suurimmat lehtiruodit ja lisää lehtikaalisuikaleet salaatin joukkoon. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi