Amerikkalainen juustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Amerikkalainen juustokakku

Amerikkalaisen juustokakun kauradigestivepohja saa kinuskista makua fariinisokerista. Täyte on raikkaan sitruunainen.

  • 12 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

12 annosta

Pohja

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle.
  2. Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada seos pohjan päälle.
  3. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla ensin 45 minuuttia. Alenna lämpöä 150 asteeseen ja paista vielä 15 minuuttia. Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta näyttää tummuvan.
  4. Anna kakun jäähtyä vuoassaan huoneenlämpöiseksi. Siirrä jääkaappiin ja anna jäähtyä kylmäksi, mielellään yön yli. Irrota kakku vuoasta ja koristele halutessasi tuoreilla marjoilla. Tarjoa esimerkiksi marjojen, marjakastikkeen tai hedelmien kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua
  • Kuhan kyselenEilen

    Hei! Voiko juustokakun pakastaa? Vai kärsiikö rakenne tai maku siitä?

  • Heidi18.4.2019

    Hei! Jos sitrushedelmät ei allergioiden takia käy, mitä suosittelisitte tilalle? Jättämällä sitruunan pois, taitaa juustopiirakka olla melko potkuton.