• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
MustikkarahkapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkarahkapiirakka

Gluteeniton mustikkapiirakka valmistuu helposti, kun käytät pohjana valmista, gluteenitonta pullataikinaa. Noin 7,85 €/pellillinen.

  • 1 pellillinen
  • 30 - 60 min

Ainekset

1 pellillinen
    • 1pkt(450 g)Pirkka gluteenitonta pullataikinaa (pakaste)

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina yön yli jääkaapissa. Ota taikina huoneenlämpöön ja vaivaa taikina hyvin puhtaan leivinpöydän päällä. Käytä tarvittaessa apuna gluteenitonta jauhoseosta. Kauli taikina leivinpaperin päällä hieman pellin pohjaa suuremmaksi levyksi, jotta taikinaa jää hieman piirakan reunoiksi. Nosta taikina pellin päälle.
  2. Valmista täyte. Sekoita kulhossa rahka, kerma sokeri, vaniljasokeri ja kananmunat keskenään. Purista sitruunasta mehu ja lisää joukkoon. Lisää lopuksi jäiset marjat ja sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä tasaisesti taikinan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasossa 20-25 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 36 arvostelua