• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Anopin sillikaviaari ja uudet perunat

Silli ja uudet perunat ovat lyömätön yhdistelmä. Kokeile tarjota sillikaviaari myös uuniperunan täytteenä tai leivän päällä.
Anopin sillikaviaari ja uudet perunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • yli 60 min
  • 125 kcal / annos (60g)

Ainekset

8-10 annosta

Koristeeksi

    • 1kananmuna
    • tilliä

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane munat kylmään veteen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ilman kantta noin 6 minuuttia. Kaada kiehuva vesi pois. Jäähdytä munat kylmässä vedessä ja kuori ne.
  2. Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä. Kuivaa ne talouspaperilla. Pane fileet monitoimikoneen kulhoon. Lisää kulhoon puolikas sipuli. Hienonna sillit ja sipuli.
  3. Lisää korppujauhot monitoimikoneen kulhoon. Kaada joukkoon kerma ja sekoita. Lisää munat. Mausta ruohosipulilla, tillillä ja maustepippurilla. Sekoita tasaiseksi.
  4. Siirrä seos tarjoilukulhoon ja peitä muovikelmulla. Anna turvota jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  5. Koristele haarukalla hienonnetulla munalla ja tillillä. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 125 kcal525 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu