Anopin sillikaviaari ja uudet perunat
Silli ja uudet perunat ovat lyömätön yhdistelmä. Kokeile tarjota sillikaviaari myös uuniperunan täytteenä tai leivän päällä.
8-10 annostayli 60 min125 kcal / annos (60g)
Ainekset
8-10 annosta
- n. 160gkevytsuolattuja sillifileitä
- 1/2sipuli
- 3kananmunaa
- 3/4dlPirkka korppujauhoja
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- ripausjauhettua maustepippuria
Koristeeksi
- 1kananmuna
- tilliä
Valmistus
yli 60 min- Pane munat kylmään veteen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ilman kantta noin 6 minuuttia. Kaada kiehuva vesi pois. Jäähdytä munat kylmässä vedessä ja kuori ne.
- Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä. Kuivaa ne talouspaperilla. Pane fileet monitoimikoneen kulhoon. Lisää kulhoon puolikas sipuli. Hienonna sillit ja sipuli.
- Lisää korppujauhot monitoimikoneen kulhoon. Kaada joukkoon kerma ja sekoita. Lisää munat. Mausta ruohosipulilla, tillillä ja maustepippurilla. Sekoita tasaiseksi.
- Siirrä seos tarjoilukulhoon ja peitä muovikelmulla. Anna turvota jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Koristele haarukalla hienonnetulla munalla ja tillillä. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 60g100 g
- 125 kcal525 kJ
- Proteiinia 6 g
- Hiilihydraatteja7 g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi