Inkiväärisilli
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Inkivääri raikastaa sillin, joka sopii hyvin myös joulupöytä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
n. 320 g | kevytsuolattuja sillifileitä tai |
1 | porkkana tai |
1 | pieni punasipuli tai |
2 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna tai |
Mausteliemi | |
---|---|
2 dl | vettä tai |
1 1/4 dl | etikkaa tai |
2 1/2 dl | sokeria tai |
8–10 | maustepippuria tai |
8–10 | valkopippuria tai |
6 | neilikkaa tai |
2 | laakerinlehteä tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 004 kJ / 240 kcal |
Rasva | 5 g |
Hiilihydraatit | 41 g |
Proteiini | 6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Aloita valmistamalla mausteliemi. Sekoita vesi, etikka, sokeri ja mausteet kattilassa. Kiehauta ja anna jäähtyä.
Paloittele sillifileet. Kuori ja leikkaa porkkana ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita sillipalat, porkkana- ja punasipuliviipaleet ja raastettu inkivääri.
Pane ne isoon lasipurkkiin tai kulhoon ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa 1–2 vuorokautta. Sekoita pari kertaa maustumisen aikana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(35 arviota)
- yli 60 min4,7(47 arviota)
- yli 60 min3,8(26 arviota)
- yli 60 min4,3(7 arviota)
- yli 60 min4,4(64 arviota)
- yli 60 min4,2(29 arviota)
- yli 60 min4,4(8 arviota)
- alle 30 min3,7(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (15 arviota)