Helppo lasimestarin silli
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Lasimestarin silli on maustekalojen äiti, joka on edelleen kunniapaikalla joulupöydässä. Tämäkin resepti on testattu K-Koekeittiössä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
annosta
4 pkt (n. 600g) | Pirkka sillifileetä MSC tai |
1 | iso sipuli tai |
1 | porkkana tai |
Mausteliemi | |
---|---|
1 dl | etikkaa tai |
1 dl | sokeria tai |
2 dl | vettä tai |
10 | maustepippuria tai |
1–2 | laakerinlehteä tai |
Valmistus
yli 60 min
Kiehauta liemen ainekset ja anna jäähtyä. Huuhtele sillit hyvin ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa sillit noin 2 cm:n levyisiksi paloiksi.
Lado sillipalat tölkkiin kerroksittain mausteliemen, viipaloidun sipulin ja porkkanan kanssa. Silli on valmista tarjottavaksi 2–3 vuorokauden kuluttua, mutta säilyy kylmässä pari viikkoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,4(15 arviota)
- yli 60 min3,9(34 arviota)
- yli 60 min4,0(2 arviota)
- yli 60 min4,7(47 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(9 arviota)
- yli 60 min4,4(64 arviota)
- yli 60 min4,2(29 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (26 arviota)
- Hessu4 vuotta sittenHyvää oli ei säilynyt kauan meni parempiin suihin