Helppo lasimestarin silli Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo lasimestarin silli

  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Lasimestarin silli on maustekalojen äiti, joka on edelleen kunniapaikalla joulupöydässä. Tämäkin resepti on testattu K-Koekeittiössä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 pkt (à 180 g)
 
tai
1
 
iso sipuli
tai
1
 
porkkana
tai

Mausteliemi

1 dl
 
etikkaa
tai
1 dl
 
sokeria
tai
2 dl
 
vettä
tai
10
 
maustepippuria
tai
1–2
 
laakerinlehteä
tai

Valmistus

yli 60 min

Kiehauta liemen ainekset ja anna jäähtyä. Huuhtele sillit hyvin ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa sillit noin 2 cm:n levyisiksi paloiksi.

Lado sillipalat tölkkiin kerroksittain mausteliemen, viipaloidun sipulin ja porkkanan kanssa. Silli on valmista tarjottavaksi 2–3 vuorokauden kuluttua, mutta säilyy kylmässä pari viikkoa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka sillifilee n.180g MSC vakuumipakattu
    Hinta n. 3,05/kpl
    16,95/kg
  • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
    Hinta 0,79/kpl
    1,58/kg
  • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kg
  • Porkkana 500g ES/IT 1lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (28 arviota)

  • Hessu
    5 vuotta sitten
    Hyvää oli ei säilynyt kauan meni parempiin suihin