• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo lasimestarin silli

Helppo lasimestarin silli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

    • 4pkt(n. 600g)kevytsuolattua Islannin sillifileetä
    • 1iso sipuli
    • 1porkkana

Mausteliemi

    • 1dletikkaa
    • 1dlsokeria
    • 2dlvettä
    • 10maustepippuria
    • 1-2laakerinlehteä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta liemen ainekset ja anna jäähtyä. Huuhtele sillit hyvin ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa sillit noin 2 cm:n levyisiksi paloiksi.
  2. Lado sillipalat tölkkiin kerroksittain mausteliemen, viipaloidun sipulin ja porkkanan kanssa. Silli on valmista tarjottavaksi 2-3 vuorokauden kuluttua, mutta säilyy kylmässä pari viikkoa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal581 kJ
  • Proteiinia7,46 g
  • Hiilihydraatteja9,64 g
  • Rasvaa7,88 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4