Sipuli-yrttisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipuli-yrttisilli

Sipuli-yrttisilli syntyy kevytsuolatuiista sillifileistä, valikoimasta yrttejä ja liemestä. Tarjoa sipuli-yrttisilli keväällä, uusien perunoiden kanssa.

  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 137 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 2pkt(n. 300 g)Pirkka kevytsuolattuja sillifileitä
    • 1punasipuli
    • 1keltasipuli
    • 1/2pientä purjoa
    • 2dlhienonnettuja yrttejä esim.
    • tilliä, persiljaa, basilikaa, timjamia

Liemi

    • 3dlvettä
    • 1 1/2dlsokeria
    • 2laakerinlehteä
    • 10maustepippuria
    • 10mustapippuria
    • 1dlväkiviinaetikkaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta liemen ainekset ilman etikkaa. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
  2. Huuhtele sillifileet ja leikkaa noin parin sentin viipaleiksi. Leikkaa kuoritut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit sekä halkaistu, huuhdottu purjo.
  3. Sekoita sillipalat sipulien ja yrttien kanssa. Pane silli-sipuliseos lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt liemi. Anna maustua noin vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa sipuli-yrttisilli uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 137 kcal575 kJ
  • Proteiinia3,74 g
  • Hiilihydraatteja18,4 g
  • Rasvaa5,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille