Antipastofrittata
Beach House Kitchen -blogin antipastofrittata eli uunimunakas valmistuu helposti juhlavaksi alkuruoaksi tai brunssiherkuksi.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1(55 g)punasipuli
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1rklPirkka rypsiöljyä
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 6kananmunaa
- 1dlkermaa
- 2dlPirkka Parhaat vanhaa goudaa raastettuna
Lisäksi
- 1pkt(120 g)Pirkka Parhaat antipastoleikkeleitä tai
- 1pkt(150 g)Pirkka Parhaat tapasleikkeleitä
- salaattia (esim. rucolaa)
- tuoretta basilikaa
- varrellisia kapriksia tai tuoreita viikunoita
Valmistus
30 - 60 min- Hienonnna punasipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä.
- Halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pannulle pinaatti ja puolet kirsikkatomaateista. Lisää suola ja pippuri.
- Vatkaa kananmunat kevyesti kulhossa. Lisää kerma ja juustoraaste.
- Voitele uuninkestävä vuoka tai paistinpannu (Ø 24 cm).
- Kaada munakasmassa pannulle ja nostele päälle freesatut sipulit, pinaatti ja kirsikkatomaatit.
- Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia kauniin kullanruskeaksi.
- Koristele frittata. Kieputa leikkeleet ”ruusuiksi”, ja asettele ne kimpun muotoon frittatan päälle. Aseta pinnalle loput kirsikkatomaatit ja varrelliset kaprikset tai lohkotut viikunat. Viimeistele antipastofrittata vihreällä pestolla sekä salaatin- ja basilikanlehdillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tämä toimii myös merenelävistä tehtynä
nam