• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
AntipastofrittataReseptin takana bloggaaja

Antipastofrittata

Beach House Kitchen -blogin antipastofrittata eli uunimunakas valmistuu helposti juhlavaksi alkuruoaksi tai brunssiherkuksi.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonnna punasipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pannulle pinaatti ja puolet kirsikkatomaateista. Lisää suola ja pippuri.
  3. Vatkaa kananmunat kevyesti kulhossa. Lisää kerma ja juustoraaste.
  4. Voitele uuninkestävä vuoka tai paistinpannu (Ø 24 cm).
  5. Kaada munakasmassa pannulle ja nostele päälle freesatut sipulit, pinaatti ja kirsikkatomaatit.
  6. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia kauniin kullanruskeaksi.
  7. Koristele frittata. Kieputa leikkeleet ”ruusuiksi”, ja asettele ne kimpun muotoon frittatan päälle. Aseta pinnalle loput kirsikkatomaatit ja varrelliset kaprikset tai lohkotut viikunat. Viimeistele antipastofrittata vihreällä pestolla sekä salaatin- ja basilikanlehdillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille