• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvis-makkaramunakas uunissa

Kasvis-makkaramunakas uunissa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 320 kcal / annos (260g)

Ainekset

n. 5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele kesäkurpitsa. Suikaloi paprika. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise tomaatit. Paloittele makkarat.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä kesäkurpitsat ja sipulit. Lisää joukkoon paprikapalat ja siirrä lautaselle. Ruskista pannulla makkarat. Lisää kasvikset takaisin pannuun ja mausta timjamilla, persiljalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita kulhossa munien rakenne rikki ja lisää kerma.
  4. Kaada kasvisseos voideltuun pyöreään vuokaan (Ø 30 cm). Lisää muna-kermaseos. Ripottele pinnalle tomaatit. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5