Hyppää sisältöön
Lämmin makkara-papu-tomaattisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin makkara-papu-tomaattisalaatti

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
Ruokaisa makkara-papusalaatti maistuu lounaaksi. Helppoa ja herkullista.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton

Ainekset

5 annosta

Kastike

  • 1–2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    488 kJ / 117 kcal
  • Rasva
    8,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,5 g
  • Hiilihydraatit
    5,1 g
  • josta sokereita
    3,7 g
  • Proteiini
    4,5 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Vokkaa papuja muutama minuutti pannussa tilkassa öljyä ja siirrä sivuun. Viipaloi makkarat ja suikaloi sipulit. Ruskista makkarat pannulla ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi pavut takaisin pannulle ja kaada joukkoon kastike.
  3. Revi huuhdellut salaatit vadille. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Levitä wokki salaattien päälle ja viimeistele kapriksilla. Tarjoa heti esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (3 arviota)