
Lämmin makkara-papu-tomaattisalaatti
Ruokaisa makkara-papusalaatti maistuu lounaaksi. Helppoa ja herkullista.
5 annosta30 - 60 min290 kcal / annos (210g)
Ainekset
5 annosta
- 1ps(300 g)Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 1-2rklöljyä
- 1pkt(250 g)Pirkka krakovanmakkaraa
- 2(150 g)punasipulia
- 1ruukkuPirkka jääsalaattia
- 1ruukkurucolaa
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 2rklPirkka kapriksia
Kastike
- 1-2rklpunaviinietikkaa
- 1rkloliiviöljyä
- 1rklsinappia
- 1rklvettä
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Vokkaa papuja muutama minuutti pannussa tilkassa öljyä ja siirrä sivuun. Viipaloi makkarat ja suikaloi sipulit. Ruskista makkarat pannulla ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi pavut takaisin pannulle ja kaada joukkoon kastike.
- Revi huuhdellut salaatit vadille. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Levitä wokki salaattien päälle ja viimeistele kapriksilla. Tarjoa heti esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 210g100 g
- 290 kcal1 210 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja13 g
- Rasvaa23 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi