• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin makkara-papu-tomaattisalaatti

Lämmin makkara-papu-tomaattisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / annos (210g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Vokkaa papuja muutama minuutti pannussa tilkassa öljyä ja siirrä sivuun. Viipaloi makkarat ja suikaloi sipulit. Ruskista makkarat pannulla ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi pavut takaisin pannulle ja kaada joukkoon kastike.
  3. Revi huuhdellut salaatit vadille. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Levitä wokki salaattien päälle ja viimeistele kapriksilla. Tarjoa heti esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille