
Lämmin makkara-papu-tomaattisalaatti
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ruokaisa makkara-papusalaatti maistuu lounaaksi. Helppoa ja herkullista.
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
- 1 ps (300 g) Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 1–2 rkl öljyä
- 1 pkt (250 g) Pirkka krakovanmakkaraa
- 2 (150 g) punasipulia
- 1 ps (100 g) Pirkka jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
- 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- 2 rkl Pirkka kapriksia
Kastike
- 1–2 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
- 1 rkl vettä
- 1/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia488 kJ / 117 kcal
- Rasva8,1 g
- josta tyydyttynyttä2,5 g
- Hiilihydraatit5,1 g
- josta sokereita3,7 g
- Proteiini4,5 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Vokkaa papuja muutama minuutti pannussa tilkassa öljyä ja siirrä sivuun. Viipaloi makkarat ja suikaloi sipulit. Ruskista makkarat pannulla ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi pavut takaisin pannulle ja kaada joukkoon kastike.
- Revi huuhdellut salaatit vadille. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Levitä wokki salaattien päälle ja viimeistele kapriksilla. Tarjoa heti esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 6,00/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 3,29/kpl (13,16/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,4(5 arviota)
- alle 30 min4,3(10 arviota)
- yli 60 min4,8(5 arviota)
- 30 - 60 min3,0(7 arviota)
- 30 - 60 min4,0(82 arviota)
- 30 - 60 min4,0(14 arviota)
- 30 - 60 min4,1(107 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (3 arviota)