• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Antipastosalaatti

Tässä ruokaisassa salaatissa maistuvat ihanat Italian maut. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää. N. 2,30 €/annos.
Antipastosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 165 kcal / annos (150g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista kastike. Sekoita isossa kulhossa öljy ja balsamiviinietikka ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele salaattisekoitus mausteöljyssä.
  2. Leikkaa valutetut artisokansydämet haarukkapaloiksi. Puolita miniluumutomaatit.
  3. Kaada puolet salaattisekoituksesta laakealle vadille. Ripottele salaatin päälle puolet paloitelluista vihanneksista. Levitä päälle loppu salaattisekoitus ja vihannekset.
  4. Puolita leikkeleet halutessasi, kierrä ruusukkeiksi ja asettele salaatille. Ripottele salaatin päälle oliivit.
  5. Höylää parmesaanista lastuja kuorimaveitsellä ja levitä salaatille. Viimeistele salaatti rucolanlehdillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 165 kcal691 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15