• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Appelsiini-avokado-lohisalaatti

Appelsiini-avokado-lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 365 kcal / annos (195g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1rklrypsiöljyä
    • 1/2-1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatti vadille. Kuori appelsiini kalvottomaksi veitsellä. Halkaise appelsiini ja viipaloi puolikkaat. Kuori ja halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Paloittele kirjolohiviipaleet.
  2. Asettele appelsiini-, avokado ja kalaviipaleet salaattipedille.
  3. Paahda siemenet halutessasi pannulla. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin päälle. Ripottele pinnalle siemenet ja korianteri. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 365 kcal1 530 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9