Appelsiini-jogurttipannacotta
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Appelsiini-jogurttipannacotta on pehmeän herkullinen jälkiruoka. Turkkilainen jogurtti raikastaa kermasta valmistettavan pannacotan.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
2 | liivatelehteä tai |
1 | appelsiini tai |
(2 tl appelsiininkuorta raastettuna 1 dl mehua) tai | |
1 tlk (2 dl) | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1 prk (200 g) | tai |
2 tl | tai |
Lisäksi | |
---|---|
2 | appelsiinia tai |
1 | verigreippi tai |
2 rkl | sokeria tai |
ripaus | tai |
Valmistus
yli 60 min
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Raasta yhden hyvin pestyn appelsiinin kuori ja purista siitä mehu.
Leikkaa loput sitrukset kalvottomiksi ja paloittele. Mausta sokerilla ja ripauksella kardemummaa. Jaa sitrussalaatti kuuteen lasiin tai annosmaljaan.
Kiehauta kattilassa kerma, sokeri ja appelsiininmehu. Ota kattila liedeltä ja lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja lisää jogurtti, appelsiininkuori ja vanilliinisokeri.
Kaada kermaseos sitruksien päälle annoslaseihin. Hyydytä pannacottaa jääkaapissa noin 2 tuntia. Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,6(62 arvostelua)
- yli 60 min3,9(41 arvostelua)
- yli 60 min4,0(23 arvostelua)
- yli 60 min4,2(45 arvostelua)
- yli 60 min3,7(3 arvostelua)
- yli 60 min4,0(46 arvostelua)
- yli 60 min5,0(5 arvostelua)
- yli 60 min5,0(1 arvostelu)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (50 arvostelua)
- Miekka1 vuosi sittenEi tarvitse kuin 1 liivatelehden. Muuten hyvä ohje.