• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Appelsiini-jogurttipannacotta

Appelsiini-jogurttipannacotta on pehmeän herkullinen jälkiruoka. Turkkilainen jogurtti raikastaa kermasta valmistettavan pannacotan.
Appelsiini-jogurttipannacotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 345 kcal / annos (225g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Raasta yhden hyvin pestyn appelsiinin kuori ja purista siitä mehu.
  2. Leikkaa loput sitrukset kalvottomiksi ja paloittele. Mausta sokerilla ja ripauksella kardemummaa. Jaa sitrussalaatti neljään lasiin.
  3. Kiehauta kattilassa kerma, sokeri ja appelsiininmehu. Ota kattila liedeltä ja lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja lisää jogurtti, appelsiininkuori ja vanilliinisokeri.
  4. Kaada kermaseos sitruksien päälle annoslaseihin. Hyydytä pannacottaa jääkaapissa noin 2 tuntia. Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 225g100 g

  • 345 kcal1 440 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua