Hyppää sisältöön
Veriappelsiini-jogurttikakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Veriappelsiini-jogurttikakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kananmunaton
Raikas veriappelsiini-jogurttikakku valmistuu myslipohjalle. Kakussa on juustokakkumainen rakenne. Kakku koristellaan kauttaaltaan veriappelsiiniviipaleilla.
  • Kananmunaton

Ainekset

12 annosta

Pohja

Täyte

Koristeluun

Ravintosisältö

  • Energia
    1 073 kJ / 256 kcal
  • Rasva
    16,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    9,8 g
  • Hiilihydraatit
    22 g
  • josta sokereita
    16,9 g
  • Proteiini
    3,5 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa muromysli kulhoon ja riko isot palat esimerkiksi perunansurvimella. Sulata voi. Sekoita voisula ja hunaja myslin joukkoon. Kaada ja painele mysliseos irtopohjavuokaan, jonka pohjalle olet pingottanut leivinpaperin. Nosta pohja jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistuksen ajaksi.
  2. Laita liivatelehdet likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon jogurtti, hunaja, vaniljasokeri ja appelsiinikuoriraaste. Puristele liivatteet kuiviksi vedestä. Kuumenna veriappelsiinin mehu kiehuvaksi ja pudota liivatteet mehuun. Sekoita, kunnes liivatteet ovat liuenneet. Anna liivateliemen jäähtyä hieman.
  4. Kaada liivateseos kerma-jogurttiseokseen samalla hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia.
  5. Nosta kakku vuoasta tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi veriappelsiinit. Koristele kakun pinta kauttaaltaan veriappelsiinisiivuilla. Viimeistele valuttamalla päälle hunajaa ja ripottelemalla hieman muromysliä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (38 arviota)

  • Pinsku
    1 vuosi sitten
    Mikä halkaisija vuokalla?
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Pinsku, kakun voi tehdä halkaisijaltaan 24 cm:n vuokaan.
  • gigelunssis
    6 vuotta sitten
    lol en oo ees maistanu tätä mut on khyl hyvää!!!!