Appelsiininen lohi-perunasalaatti
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Appelsiininen lohi-perunasalaatti sopii ateriaksi tuoreen leivän kanssa.
Ainekset
5 annosta
- n. 700 g Pirkka perunoita (vihreä pussi) tai uuden sadon
- keitettyä tai grillattua perunaa
- n. 1 dl Pirkka appelsiinista salaattikastiketta
- n. 3/4 tl suolaa
- 4 kananmunaa
- 2–3 (200 g) tomaattia
- 1/2 (150 g) kurkkua
- 1 (60 g) punasipuli
- n. 200 g lämminsavustettua kirjolohta
- 1 ps jääsalaattia
- 2 rkl Pirkka kapriksia
Ravintosisältö
- Energia480 kJ / 115 kcal
- Rasva5,7 g
- josta tyydyttynyttä0,8 g
- Hiilihydraatit9,3 g
- josta sokereita2,1 g
- Proteiini5,9 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja kuutioi (lämpimät) perunat kulhoon. Sekoita joukkoon salaattikastike ja mausta suolalla. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia.
- Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja lohko ne.
- Lohko tomaatit, suikaloi kurkku ja kuorittu sipuli. Paloittele lohi.
- Revi salaatti laakealle vadille. Levitä salaatin päälle marinoidut perunat, munat, tomaatit, kurkku, sipuli, ja lohi sekä kaprikset. Tarjoa leivän kanssa.
Vinkki! Hyödynnä salaattiin tähteeksi jääneet keitetyt perunat.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(82 arviota)
- 30 - 60 min4,3(21 arviota)
- 30 - 60 min3,2(6 arviota)
- Video30 - 60 min4,5(370 arviota)
- 30 - 60 min2,6(5 arviota)
- alle 15 min4,0(39 arviota)
- 30 - 60 min4,7(3 arviota)
- 30 - 60 min4,0(50 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (6 arviota)