NizzansalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Nizzansalaatti

Nizzansalaatti saa nimensä ranskalaisen kaupungin mukaan. Klassikkosalaatissa on täytteenä perunaa, kananmunia, tonnikalaa, vihreitä papuja ja oliiveja.

  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 73,8 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Kastike

    • n. 1dlPirkka sitruuna-vinaigrettesalaattikastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pakastepavut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori perunat ja viipaloi ne. Kuori myös munat ja halkaise ne. Revi salaatti ja levitä laakealle vadille. Suikaloi kurkku.
  2. Lado salaatin päälle pavut, perunat ja kurkut. Lisää valutettu tonnikala ja munat. Asettele anjovisfileet rullalle ja ripottele salaatille kapriksia.
  3. Valuta salaatin päälle kastiketta. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.
  4. Koristele tomaattilohkoilla tai kirsikkatomaateilla, oliiveilla ja hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa maalaispatongin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät tuoreita papuja, puhdista ne, keitä kypsiksi noin 10 minuuttia ja valuta. Tonnikalan tilalla voit käyttää graavilohta, paista viipaleet halutessasi nopeasti pannulla ja nosta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,8 kcal309 kJ
  • Proteiinia5,26 g
  • Hiilihydraatteja5,09 g
  • Rasvaa3,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua