• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nizzansalaatti

Nizzansalaatti saa nimensä ranskalaisen kaupungin mukaan. Klassikkosalaatissa on täytteenä perunaa, tonnikalaa, vihreitä papuja ja oliiveja.
Nizzansalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 73,8 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Kastike

    • ranskalaista salaattikastiketta

Koristeluun

    • Pirkka mustia, kivettömiä oliiveja
    • ruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori keitetyt perunat ja kananmunat. Kypsennä vihreät pavut. Suikaloi salaatti ja levitä laakealle vadille. Lado salaatin päälle viipaloidut tai kuutioidut perunat ja valutettu, paloiteltu tonnikala.
  2. Lisää kypsennetyt pavut sekä viipaloitu kurkku. Halkaise keitetyt kananmunat ja nosta salaatille. Pane jokaiselle munanpuolikkaalle rullalle kiedottu anjovisfilee ja koristele kapriksilla.
  3. Kostuta ainekset salaatinkastikkeella. Nosta kylmään maustumaan. Koristele mustilla, kivettömillä oliiveilla ja hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa patongin ja kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,8 kcal309 kJ
  • Proteiinia5,26 g
  • Hiilihydraatteja5,09 g
  • Rasvaa3,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu