• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nizzan lohisalaatti

Nizzan lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 385 kcal / annos (380g)

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • Pirkka saaristolaisleipää

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja viipaloi tai kuutioi ne. Pane perunat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruuna-vinaigrette. Anna marinoitua hetki.
  2. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Kuori ja lohko ne. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Lohko tomaatit, suikaloi kurkku ja paloittele lohi. Valuta anjovikset.
  3. Revi salaatti laakealle vadille. Levitä päälle marinoituneet perunat. Asettele pavut, munat, tomaatit, kurkku ja lohi salaattipedille. Lisää anjovikset salaattiin munalohkojen päälle. Ripottele pinnalle oliivit ja kaprikset. Voit tarjota salaatin haaleana tai kylmänä. Tarjoa lisäksi saaristolaisleipää.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 385 kcal1 610 kJ
  • Proteiinia16,7 g
  • Hiilihydraatteja18,5 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille