
Nizzan lohisalaatti
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Klassikkosalaatissa on täytteenä perunaa, kananmunia, vihreitä papuja, oliiveja ja tavallisesti tonnikalaa. Tästä versiosta löydät tonnikalan sijasta lohta.
Ainekset
5 annosta
5–7 (500 g) | tai |
1 dl | sitruuna-vinaigrettesalaattikastiketta tai |
5 | kananmunaa tai |
1/2 ps (à 300 g) | tai |
2 (200 g) | tomaattia tai |
1/2 (150 g) | kurkkua tai |
n. 250 g | lämminsavu- tai loimulohta tai |
1/2 rs (à 100 g) | anjovisfileitä tai |
1 ruukku | jääsalaattia tai |
10–15 | Pirkka kalamataoliivia tai |
1 rkl | tai |
Lisäksi | |
---|---|
Pirkka saaristolaisleipää tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja viipaloi tai kuutioi ne. Pane perunat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruuna-vinaigrette. Anna marinoitua hetki.
Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Kuori ja lohko ne. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Lohko tomaatit, suikaloi kurkku ja paloittele lohi. Valuta anjovikset.
Revi salaatti laakealle vadille. Levitä päälle marinoituneet perunat. Asettele pavut, munat, tomaatit, kurkku ja lohi salaattipedille. Lisää anjovikset salaattiin munalohkojen päälle. Ripottele pinnalle oliivit ja kaprikset. Voit tarjota salaatin haaleana tai kylmänä. Tarjoa lisäksi saaristolaisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min5,0(5 arviota)
- alle 15 min4,1(28 arviota)
- 30 - 60 min3,3(31 arviota)
- 30 - 60 min3,6(7 arviota)
- 30 - 60 min4,1(43 arviota)
- 30 - 60 min3,5(6 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min2,6(5 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (4 arviota)