• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Aprikoosi-pinaattitäytteiset broilerinfileet

Mehevät aprikoosi-pinaattitäytteiset broilerinfileet on maustettu juustokuminalla, valkosipulilla ja appelsiinimarmeladilla.
Aprikoosi-pinaattitäytteiset broilerinfileet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / annos (205g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise broilerit pitkältä sivulta kirjan tapaan. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne öljyssä. Lisää jäinen pinaatti ja kuumenna, kunnes pinaatista irtoava neste on haihtunut. Mausta juustokuminalla ja ripauksella suolaa sekä pippuria.
  3. Leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Lusikoi pinaattitäyte broilereiden sisään, ripottele päälle aprikoosit ja käännä broilerit takaisin fileen muotoon. Nosta broilerit uunivuokaan.
  4. Ripottele broilereille vielä suolaa, pippuria ja juustokuminaa. Levitä pinnalle ohut kerros appelsiinimarmeladia. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä, ohraa tai perunoita.

Ravintosisältö perannos 205g100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia40 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille