Rosmariini-persikkabroileri
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Rosmariini-persikkabroileri on maidoton ja helppo uuniruoka, joka kypsyy meheväksi uunissa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
2 pkt (à 500 g) | tai |
n. 1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
2 tlk (à 410 g/240 g) | tai |
1/2 dl | Maille Dijon sinappia tai |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna tai |
1 rkl | punaviinietikkaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1/4 dl | tuoretta rosmariinia tai |
1 dl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 510 kJ / 122 kcal |
Rasva | 3,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0,6 g |
Hiilihydraatit | 5,4 g |
josta sokereita | 5,1 g |
Proteiini | 16,3 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Nosta broilerit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen paistamista. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista broilerit. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
Valuta persikat ja soseuta ne sauvasekoittimella. Mausta dijonsinapilla, valkosipulilla, etikalla, suolalla ja pippurilla.
Pane broilerin fileepihvit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle persikkaseos. Ripottele pinnalle rosmariininlehtiä.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes broilerit ovat kypsiä. Sekoita vuoassa oleva kastike tasaiseksi. Lisää pinnalle oliivit ja koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoa broileri kastikkeineen riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen kanan fileepihvi maustamaton 3kpl/500gHinta 6,89/kpl13,78/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250mlHinta 4,75/kpl19,00/l
- K-Menu persikanpuolikkaat sokeriliemessä 410g/240gHinta 0,82/kpl3,42/kg
- Auran sinappi 125g dijonHinta 1,59/kpl12,72/kg
- Pirkka Parhaat kreikkalaiset kalamataoliivit 350g/180gHinta 2,99/kpl16,61/kg
- Broilerin file supremeHinta 16,95/kg
- Naapurin Maalaiskanan maustamaton rintafilee 600 gHinta 7,99/kpl13,32/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,25/kpl5,00/l
- Keiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,35/kpl4,70/l
- Del Monte Persikanpuolikkaat kevyessä sokeriliemessä 420g/235gHinta 2,29/kpl9,74/kg
- Pirkka Dijon -sinappi 210gHinta 2,55/kpl12,14/kg
- Maille Dijon Originale sinappi 215gHinta 3,09/kpl14,37/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,55/kpl10,95/kg
- K-Menu valkosipuli 100g 2lkHinta 0,75/kpl7,50/kg
- Druvan punaviinietikka 300mlHinta 2,89/kpl9,63/l
- Filos 350ml punaviinietikkaHinta 2,15/kpl6,14/l
- Järvikylä Rosmariini rasia 20gHinta 3,95/kpl
- Gaea kalamata oliivi 150g kivetönHinta 3,49/kpl23,27/kg
- Filos Kivetön Kalamata-oliivi 200g/100gHinta 2,79/kpl27,90/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,1(14 arviota)
- 30 - 60 min4,1(16 arviota)
- yli 60 min4,0(85 arviota)
- 30 - 60 min4,1(201 arviota)
- 30 - 60 min3,8(58 arviota)
- 30 - 60 min3,9(231 arviota)
- 30 - 60 min3,6(15 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (32 arviota)