• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rosmariini-persikkabroileri

Rosmariini-persikkabroileri on maidoton ja helppo uuniruoka, joka kypsyy meheväksi uunissa.
Rosmariini-persikkabroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 230 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta broilerit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen paistamista. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista broilerit. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
  2. Valuta persikat ja soseuta ne sauvasekoittimella. Mausta dijonsinapilla, valkosipulilla, etikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Pane broilerin fileepihvit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle persikkaseos. Ripottele pinnalle rosmariininlehtiä.
  4. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes broilerit ovat kypsiä. Sekoita vuoassa oleva kastike tasaiseksi. Lisää pinnalle oliivit ja koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoa broileri kastikkeineen riisin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 230 kcal952 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua