• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Oliivibroileri

Helppo oliivibroileri valmistuu nopeasti valmiista pastakastikkeesta ja ruokakermasta.
Oliivibroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa broilerit reiluiksi paloiksi. Ruskista ne kahdessa erässä kypsiksi. Mausta broilerit suolalla ja siirrä sivuun.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli, hienonna myös kuorittu valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki pannulla.
  3. Lisää pannulle broilerit, pastakastike ja ruokakerma. Kiehauta.
  4. Hienonna kastikkeen pinnalle reilusti tuoretta basilikaa ja ripottele päälle oliivit. Muista syödessäsi, että oliiveissa on kivet. Tarjoa oliivibroileri keitetyn ohran tai riisin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 240 kcal994 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille