AprikoosipossuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aprikoosipossu

Aprikoosipossu valmistetaan porsaanlihasuikaleita ja pehmeistä aprikooseista. Mausta teriyaki-kastikkeella ja tarjoa riisin, tagliatellen tai nuudeleiden kera.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 124 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gporsaanlihasuikaleita (maustamattomia)
    • 1isosipuli
    • 1rklöljyä
    • 2-3dlvettä
    • 1appelsiinin mehu
    • 3rklteriyakikastiketta
    • 1/2tlinkivääriä
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1dlPirkka ruokakermaa
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja halkaise sipuli. Suikaloi sipuli ja aprikoosit. Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon sipuli- ja aprikoosisuikaleet ja hauduta hetki.
  2. Kaada paistokasariin vesi ja appelsiinin mehu. Mausta teriyakikastikkeella, inkiväärillä ja mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 1/2 tuntia, kunnes liha on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Lisää ruokakerma, kuumenna ja tarkista maku. Lisää hienonnettu ruohosipuli. Tarjoa aprikoosipossu keitetyn riisin, tagliatellen tai nuudeleiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal518 kJ
  • Proteiinia8,43 g
  • Hiilihydraatteja3,96 g
  • Rasvaa8,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua