• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunarullat appelsiinikastikkeessa

Kalkkunarullat appelsiinikastikkeessa täytetään aprikooseilla. Haudutusliemestä valmistuu suurustamalla ja ruokakermaa lisäämällä herkullinen kastike.
Kalkkunarullat appelsiinikastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 102 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä kalkkunan fileepihvit työlaudalle. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Pane jokaiselle kalkkunapihville kolme aprikoosia. Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  2. Paista rullat paistokasarissa kauniin ruskeiksi joka puolelta. Kaada joukkoon appelsiinitäysmehu ja mausta kastike fondilla. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Poista kypsistä kalkkunarullista cocktailtikut. Ripottele haudutusliemeen suurustetta ja anna vielä kiehua muutama minuutti. Lisää lopuksi kerma ja tarkista maku. Hienonna kastikkeeseen kirveliä tai persiljaa. Tarjoa kalkkunarullat keitetyn riisin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 102 kcal427 kJ
  • Proteiinia10,2 g
  • Hiilihydraatteja5,56 g
  • Rasvaa4,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille