• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Teriyakipossu ja wok-vihannekset

Porsaan fileepihvit saavat maustua marinadissa yön yli. Aasialaisittain teriyakilla maustetun possun kanssa maistuvat wok-vihannekset.
Teriyakipossu ja wok-vihannekset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(n. 350 g)porsaan ulkofileepihvejä, naturel

Marinadi

    • 1/2dlöljyä
    • 1/4dlomenaviinietikkaa
    • 1-2rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1/2rklraastettua inkivääriä
    • 1/2tlmustapippuria

Vihannesvokki

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset. Pane porsaan ulkofileepihvit kaksinkertaiseen muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Sulje pussi tiiviisti ja anna marinoitua kylmässä yön yli seuraavaan päivään. Kääntele pussia marinoitumisen aikana, jotta pihvit maustuvat tasaisesti.
  2. Paista pihvit parilassa, grillissä tai pannussa tilkassa öljyä välillä käännellen. Pidä pihvit lämpimänä sillä aikaa, kun kypsennät vihannekset.
  3. Suikaloi sipuli ja kiinankaali. Kiehauta ne pannussa tai wokissa tilkassa öljyä. Kaada joukkoon wok-vihannekset ja mausta wokki. Hauduta vihanneksia 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille