Artisokka-mozzarellapizza

Kasvispizzassa maistuvat artisokka ja mozzarella.
Artisokka-mozzarellapizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • 30 - 60 min
  • 175 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa

Pohja

    • 2dlvettä
    • 2tlkuivahiivaa
    • n. 4 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • 2rkloliiviöljyä

Täyte

Lisäksi

    • 1ruukkurucolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta loput jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. (Kostuta pöytäpintaa hieman, jotta leivinpaperi pysyy kaulittaessa paikallaan.) Nosta pizzapohja pellille, ja anna kohota noin 10 minuuttia liinalla peitettynä.
  3. Levitä pohjan päälle pastakastike, juustoraaste, kuutioidut tomaatit, lohkotut artisokat, revitty tai viipaloitu mozzarella ja oliivit.
  4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Ripottele pinnalle rucolaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää pizzan päälle vielä Pirkka Parhaat parmankinkkua uunista ottamisen jälkeen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 175 kcal734 kJ
  • Proteiinia6,87 g
  • Hiilihydraatteja18,3 g
  • Rasvaa8,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2