• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raikas leipäjuustosalaatti

Kokeile vaihteeksi jotain hieman erilaista salaattia. Verigreipin ja omenan avulla syntyy raikas leipäjuustosalaatti.
Raikas leipäjuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • 1rklvalkoista balsamicoa
    • 1rkloliiviöljyä
    • ripausmustapippuria rouhittuna
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori verigreippi ja fileoi se veitsellä täysin kalvottomiksi viipaleiksi. Huuhtele omena ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Halkaise avokado, poista siemen ja kuori puolikkaat. Viipaloi avokadon hedelmäliha ja pitkittäin halkaistu kurkku. Kuutioi leipäjuusto. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi suikaleiksi.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset erillisessä kulhossa. Lisää kastikkeen joukkoon punasipulit ja sekoita.
  3. Revi salaatit laakealle vadille. Asettele salaattipedille verigreipit, omenat, avokadot ja kurkkuviipaleet. Valuta kastike leipäjuustosalaatin päälle ja ripottele pinnalle juustokuutiot.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 435 kcal1 820 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille