• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti on helppo ja maistuva lounasruoka tai iltapala. Vaihtelua salaattiin saa erilaisilla kastikkeilla. Kokeile esimerkiksi Pirkka ranskalaista- tai hieman tulista maapähkinä-kookoskastiketta. Tämäkin laktoositon resepti vain noin 2,40 €/annos*.
Tonnikalasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 62,2 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta tonnikala. Paloittele tomaatit ja kurkku. Viipaloi suippopaprika ja kuorittu punasipuli. Revi salaatti laakealle vadille.
  2. Asettele ainekset salaattipedille. Tarjoa tonnikalasalaatti haluamasi kastikkeen ja lämpimän leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,2 kcal260 kJ
  • Proteiinia6,66 g
  • Hiilihydraatteja2,43 g
  • Rasvaa2,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8