• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-katkarapu-pastasalaatti

Avokado-katkarapu-pastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 399 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(250 g)juustoravioleja

Marinadi

Avokadokastike

Salaatti

    • 2paprikaa (vihreää tai punaista)
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa
    • 1/2-1punaista tai vihreää chiliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä raviolit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita marinadin ainekset ja lisää valutetun, kuuman pastan joukkoon. Anna maustua salaatin valmistuksen ajan.
  2. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Levitä paprikat pellille leivinpaperin päälle ja paista niitä 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes niiden kuori tummuu. Peitä paprikat leivinpaperilla tai pane ne pieneen muovipussiin. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia. Raaputa paprikoista kuori irti ja leikkaa puolikkaat kahtia.
  3. Valmista avokadokastike. Halkaise avokadot ja poista siemenet. Koverra hedelmäliha kuorista lusikalla. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  4. Levitä laakealle tarjoiluvadille salaatinlehdet ja päälle marinoidut raviolit. Asettele salaatinlehtien päälle kuoritut paprikat. Annostele niille sulatetut, valutetut katkaravut ja avokadokastike. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Koristele salaatti rucolan lehdillä ja hienonnetulla chilillä.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 399 kcal1 670 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja32 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2