• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohi-sitrussalaatti

Tämä kirjolohi-sitrussalaatti on todella nopea ja helppo tehdä.
Kirjolohi-sitrussalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 113 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %)
    • 2rkltilliä
    • 4klementiiniä tai satsumaa
    • 2(200 g)tomaattia
    • 1/2(150 g)kurkkua
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Paista kalasuikaleet pinnoitetulla pannulla omassa rasvassaan. Ripottele päälle tilliä.
  2. Kuori sitrukset. Puolita sitrukset, tomaatit ja kurkku. Viipaloi ne.
  3. Revi salaatit. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Kääntele salaatit kastikkeen joukkoon.
  4. Levitä salaattiseos vadille ja asettele muut ainekset. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 113 kcal473 kJ
  • Proteiinia5,94 g
  • Hiilihydraatteja4,84 g
  • Rasvaa7,45 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille